reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja mam bardzo gęstą krew. Mimo że pije dużo wody.

A takie żarciki to sama sobie serwowałam 😂 bo ja przy tych pobraniach gadam od rzeczy, byle coś gadać i nie skupiać się na tym co się dzieje. Wtedy jest szansa, że coś "poleci".
Byłaś już w ciąży? Ilość osocza się zwiększa więc może będzie lepiej z tą gęstością 😉a jak nie, od razu poproś o największą szpryce, wtedy może poleci bez problemu 😝

Ale nas dzis wizytuje 😀 na ktora macie? Ja ide na 15.40. Nie moge sie doczekac spotkania z kropkiem ❤ dzis jest 7+2. Ide na nfz. Zaraz dam jej karteczke aby wypisala mi skierowanie na badania.
Dziewczyny ktore sa na l4, jak sobie radzicie w domu caly czas? Bo mi strasznie szybko zlecialy te tygodnie. Ogladam wozki, kolderki ❤

Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@Bosiek - wizyta 02.11 priv
@MamaLama - wizyta 02.11
@joszka - wizyta 02.11
@mfifi04 - wizyta 02.11 NFZ
@Paati - wizyta 02.11
@Mimi94 - wizyta 02.11

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki! ✊🏼☀️

@Mamafasolki - wizyta 03.11
@Iza-09 - wizyta 03.11
@Kejjt - wizyta 03.11
@Angelr - wizyta 04.11
@Florestyna - wizyta 04.11
@Eevee - wizyta 04.11
@Lilkafil - wizyta 04.11
@ksiezna23 - wizyta 04.11
@Hmmmm - wizyta 05.11
@Mayred91 - wizyta 08.11
@Anolik - wizyta 09.11
@Aniaaq - wizyta 10.11
@angeliskax - wizyta 10.11 priv
@angeliskax - wizyta 12.11 NFZ
@paxi_ab - wizyta 15.11
@Jetkaa - wizyta 15.11
@PsychoPatka91 - wizyta 16.11
@weronika9196 - wizyta 16.11
@zaskoczONA - wizyta 17.11 prenatalne
@Paulina_N - wizyta 18.11
@Hmmmm - wizyta 18.11 usg genetyczne
@Lilka92 - wizyta 19.11
@Tiruriru1 - wizyta 23.11
@Mayred91 - wizyta 25-26.11 prenatalne
@Passtelova - wizyta 26.11

Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać ✊🏼✊🏼
Kochana dopisz mnie 4.11 i 15.11 😇😇😇😇

Ale nas dzis wizytuje 😀 na ktora macie? Ja ide na 15.40. Nie moge sie doczekac spotkania z kropkiem ❤ dzis jest 7+2. Ide na nfz. Zaraz dam jej karteczke aby wypisala mi skierowanie na badania.
Dziewczyny ktore sa na l4, jak sobie radzicie w domu caly czas? Bo mi strasznie szybko zlecialy te tygodnie. Ogladam wozki, kolderki ❤
Ja wózek już nawet wybrałam 🤣😅
Inne rzeczy zacznę kompletować jak ustalę co mam w czarnej dziurze po córce 8-)

Hej a jak jest z waszymi piersiami. Moje jakoś zmiękły. Bolą dalej ale już nie są napuchnięte, co oczywow dodatkowo mnie martwi . Dzisiaj mam 7t6d. 4 mam wizytę i mam nadzieję że wszystko jest ok. Zaczęło mi przeszkadzać spanie na brzuchu i noce są bardzo zle 🙄🙄

Ja wózek już nawet wybrałam 🤣😅
Inne rzeczy zacznę kompletować jak ustalę co mam w czarnej dziurze po córce 8-)
Jaki wozek wybralas? Ostatnio mialam taka smieszna sytuacje. Jechalam autem i mowie do kolezanki zobacz jaki piekny wozek maly, zgrabny, czarny ❤ patrz jaka marka sprawdze w necie. Ale nie bedzie drogi bo babka nie wyglada na bogata. (Prosze mnie nie karcic za takie spostrzerzenia) Wiecie stare ubrania, takie sprane. A tu zaskoczenie wozek 4 tys 🙀

Jaki wozek wybralas? Ostatnio mialam taka smieszna sytuacje. Jechalam autem i mowie do kolezanki zobacz jaki piekny wozek maly, zgrabny, czarny ❤ patrz jaka marka sprawdze w necie. Ale nie bedzie drogi bo babka nie wyglada na bogata. (Prosze mnie nie karcic za takie spostrzerzenia) Wiecie stare ubrania, takie sprane. A tu zaskoczenie wozek 4 tys 🙀
Insevio dolphin... Tym bardziej, że rodzimy na wakacje...

reklama
Hahah! Mój syn ma kurtkę droższa od mojej, więc ;)

Do góry