MamaLama
Fanka BB :)
Ja w nocy mialam fochy na męża, teraz się oboje z tego śmiejemy. Mowie do niego, że mam ochotę na pudding smakiji waniliowy, a on, że to kaszka.. nazwałam go nawet niszczycielem marzeń [emoji38] [emoji38]U mnie wachania nastroju czasami się pokazuja. Zrobilam się czepialska. Nie mogę się skupić,zdarza mi się zapominać. Ale to normalne.
Co do jedynie podczytywania. Wolna wola, tylko jaki sens być na forum i się nie udzielać? Są u nas mamy, które podczytują, a piszą, kiedy mogą. Ale piszą. Też jestem za prywatnym wątkiem, nie chce, żeby w późniejszym etapie podczytywał mnie ktoś z d. Prywatny wątek nie ma służyć kręgowi wzajemnej adoracji, a kręgowi zaufania. Przecież będziemy si dzieliły również intymnymi sprawami, wizerunkiem.. jakoś nie chciałabym, żeby ktoś później gdzieś udostępniał np moje fotki jak swoje (chociażby chociażby usg). Oczywiście to moje zdanie i nie każdy musi mieć takie. Dlatego jie chcesz, nie musisz, proste. Jednak dla mnie być na forum i jedynie czytać.. jest trochę bez sensu..