reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Ja też poproszę. jest nas troszkęDodalam kilka osob do prywatnej wiadomosci. Ale was wszystkie ogarnac
Tiruriru1
W dniu spodziewanej @ miałam 3 dniowe krwawienie. A wcześniej poprzedzające dwa dni różowe plamienia.Wiem jak się czujesz i jaki strach Cię ogarnia.Niestety dzwoniłam do ginekologa, nie odbiera:/ on nie pracuje w żadnym szpitalu. Nie wiem co robić bo to jest różowy śluz tylko podczas wizyty w toalecie. Mam wizyte 2 listopada rano więc może poczekam. Chyba że coś by się działo niepokojącego bardziej. To jest w ogóle termin kiedy powinnam mieć okres więc niektórzy twierdzą że wtedy też takie rzeczy się mogą dziać, ale nie mam pojęcia. Jestem po jednej ciąży obumarlej więc swiruje (
O super ja uwielbiam te dzieciaki codziennie mnie zaskakują mamy, 104 dzieciak w 7 gr od 6 miesięcy do ponad 3 lat. A Ty w której gr jesteś ?To jesteśmy dwie ze żłoba do dzisiaj pamiętam jak byliśmy oglądać wóz strażacki na parkingu z dziećmi i jeden chłopczyk taki znudzony powiedział "ja chce do żłobaaaa" i od tamtej pory nie pracuje w żłobku tylko w żłobie
No to jakaś ochotniczka musiałaby napisać do aniaslu i poprosić o założenie prywatnego tematu dla nas
Iza-09
A nie ma możliwości żeby ten obecny wątek przekształcić w prywatny ?Chyba jednak fall start...
Limit rozmowy grupowej to chyba 6 osób, ja w każdym razie więcej zaprosić nie mogę
Przepraszam za zamieszanie... Ale opcja byłaby fajna gdyby się dało chociaż do 50 a nie 5 zaprosić
Hmmmm
Jeszcze mogą dochodzić nowe... Bo część może czekać na prenatalne to wątek publiczny się przydaA nie ma możliwości żeby ten obecny wątek przekształcić w prywatny ?
Stelle
U nas są 4 grupy po 24 dzieci. Do tej pory najmlodsze miały skończony rok ale mają dochodzić też młodsze w tamtym roku byłam na najstarszej grupie (2, 5 - 3l) a w tym roku dla odmiany maluszki. Ale mam mieszaną grupę od roczku do 2,5. To Wasze grupy są mniej liczne skoro macie aż 7O super ja uwielbiam te dzieciaki codziennie mnie zaskakują mamy, 104 dzieciak w 7 gr od 6 miesięcy do ponad 3 lat. A Ty w której gr jesteś ?
Tiruriru1
Bolą mnie piersi, po południu bardzo chce mi się spać, wieczorem po 21 już pakuję się do łóżka. Zachcianek jeszcze nie mam, jedynie smak na kwaśne, cytryny, pomarańcz, mandarynki. Wg om 6+1.Witam, jutro kończymy 7 tc. Jakie macie objawy ciążowe? Bo ja bym spala w dzień a balowała w nocy. Jestem wiecznie głodna i to na dzień dzisiejszy tyle.
reklama
Kapozi
Zatrzymała się w 7+6Przykro mi
Mogę zapytać w jakim wieku był maluszek?