reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Niestety dzwoniłam do ginekologa, nie odbiera:/ on nie pracuje w żadnym szpitalu. Nie wiem co robić bo to jest różowy śluz tylko podczas wizyty w toalecie. Mam wizyte 2 listopada rano więc może poczekam. Chyba że coś by się działo niepokojącego bardziej. To jest w ogóle termin kiedy powinnam mieć okres więc niektórzy twierdzą że wtedy też takie rzeczy się mogą dziać, ale nie mam pojęcia. Jestem po jednej ciąży obumarlej więc swiruje :((
W dniu spodziewanej @ miałam 3 dniowe krwawienie. A wcześniej poprzedzające dwa dni różowe plamienia.Wiem jak się czujesz i jaki strach Cię ogarnia.

To jesteśmy dwie ze żłoba 😁🤣 do dzisiaj pamiętam jak byliśmy oglądać wóz strażacki na parkingu z dziećmi i jeden chłopczyk taki znudzony powiedział "ja chce do żłobaaaa" 🤣 i od tamtej pory nie pracuje w żłobku tylko w żłobie 😅

No to jakaś ochotniczka musiałaby napisać do aniaslu i poprosić o założenie prywatnego tematu dla nas 🙂
O super :) ja uwielbiam te dzieciaki 😅 codziennie mnie zaskakują :) mamy, 104 dzieciak w 7 gr od 6 miesięcy do ponad 3 lat. A Ty w której gr jesteś :)?

Chyba jednak fall start...
Limit rozmowy grupowej to chyba 6 osób, ja w każdym razie więcej zaprosić nie mogę 🥺
Przepraszam za zamieszanie... Ale opcja byłaby fajna gdyby się dało chociaż do 50 a nie 5 zaprosić 😭
A nie ma możliwości żeby ten obecny wątek przekształcić w prywatny ?

O super :) ja uwielbiam te dzieciaki 😅 codziennie mnie zaskakują :) mamy, 104 dzieciak w 7 gr od 6 miesięcy do ponad 3 lat. A Ty w której gr jesteś :)?
U nas są 4 grupy po 24 dzieci. Do tej pory najmlodsze miały skończony rok ale mają dochodzić też młodsze 😱 w tamtym roku byłam na najstarszej grupie (2, 5 - 3l) a w tym roku dla odmiany maluszki. Ale mam mieszaną grupę 🙂 od roczku do 2,5. To Wasze grupy są mniej liczne skoro macie aż 7 🙂

Witam, jutro kończymy 7 tc. Jakie macie objawy ciążowe? Bo ja bym spala w dzień a balowała w nocy. Jestem wiecznie głodna i to na dzień dzisiejszy tyle.
Bolą mnie piersi, po południu bardzo chce mi się spać, wieczorem po 21 już pakuję się do łóżka. Zachcianek jeszcze nie mam, jedynie smak na kwaśne, cytryny, pomarańcz, mandarynki. Wg om 6+1.

reklama
Do góry