reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Cześć, od jakiegoś czasu zaczęłam Was czytać ale uznałam, że się przywitam i dołączę po badaniu, niestety zarodek się nie rozwija, więc pora opuścić forum. Wam życzę wszystkiego dobrego i szczęśliwych rozwiązań ❤️ Jednocześnie kojarzę, że cześć z Was ma za sobą poronienia i różne badania ustalające przyczynę - chętnie dowiem się o szczegółach jakie badania robiliście - jakby ktos miał ochotę napisać do mnie wiadomość to będę wdzięczna ;)

Cześć, od jakiegoś czasu zaczęłam Was czytać ale uznałam, że się przywitam i dołączę po badaniu, niestety zarodek się nie rozwija, więc pora opuścić forum. Wam życzę wszystkiego dobrego i szczęśliwych rozwiązań ❤️ Jednocześnie kojarzę, że cześć z Was ma za sobą poronienia i różne badania ustalające przyczynę - chętnie dowiem się o szczegółach jakie badania robiliście - jakby ktos miał ochotę napisać do mnie wiadomość to będę wdzięczna ;)
hej, a w jakim tygodniu usłyszałaś od lekarza taka diagnozę? Biło już serduszko i teraz nie bije? Ja poroniłam na początku sierpnia, jak masz ochotę to pisz śmiało😘

Mam styczniówke tyle że 2020🙈 ale również modlę się o to żeby do przyszłego roku się ogarnęła bo póki co to nawet do WC ze mną chodzi...🙄🤣
Ja mam sierpniową damę z 2020 😊i też w krok w krok za mną, ale ogólnie jest grzeczna, nocki przesypia pewnie na początku będzie ciężko, ale damy radę 🙂zawsze chciałam mieć dzieci z małą różnicą wieku.

Dziewczyny, mądra ja jak zwykle pierwsze robi a potem myśli... 🤦‍♀️ postanowiłam wziąć dzisiaj wieczorem 2 tabletki duphastonu. Wg lekarza mam brać jedną rano i wieczorem. Czy jak rano wezmę jedną to nie narobie sobie więcej szkód takimi skokami dawek? 🙄 czy lepiej brać po dwie na razie 😒

Dziewczyny, mądra ja jak zwykle pierwsze robi a potem myśli... 🤦‍♀️ postanowiłam wziąć dzisiaj wieczorem 2 tabletki duphastonu. Wg lekarza mam brać jedną rano i wieczorem. Czy jak rano wezmę jedną to nie narobie sobie więcej szkód takimi skokami dawek? 🙄 czy lepiej brać po dwie na razie 😒
Może zapytaj lekarza lub na sorze zadzwoń i zapytaj... Bo za dużymi dawkami też możesz narobić sobie kłopotu...

reklama
To zapomniałaś rano i teraz chcesz dorzucić? Czytałam, że jeśli się zapomni do 12h to brać, po 12h nie brać tej pominiętej tylko następna. I skonsultować z lekarzem

Do góry