reklama
Joannaa24
Fanka BB :)
Przykro mi [emoji853]
No cóż. U mnie beta spadła z 40,1 do 12,3. Także po wszystkim.
Wiecie może co teraz? Pewnie będę krwawić, ale czy później powinnam przejść się na kontrolę do lekarza czy powinno samo się wszystko "ogarnąć"?
Trzymam kciuki za Was dziewczyny! [emoji8]
angeliskax
Moderator
joszka
Kasiu, bardzo mi przykro [emoji17] ja przy biochemicznej czekałam na krwawienie, przyszło chyba po 3 dniach (tez beta doszla do ok.40, ale miałam plamienia, testy nie ciemniały) . Po krwawieniu zrobilam test i już była biel. Gdyby beta była wieksza albo krwawienie by nie przyszło to bym szla do lekarza.No cóż. U mnie beta spadła z 40,1 do 12,3. Także po wszystkim.
Wiecie może co teraz? Pewnie będę krwawić, ale czy później powinnam przejść się na kontrolę do lekarza czy powinno samo się wszystko "ogarnąć"?
angeliskax
Moderator
Ja w pracy mam trudna sytuacje bo zaszłam na próbnej i nie wiem co robić. Wszyscy mówią zebym dbala o wlasny interes a ja bede sie z tym zle czuła... ale moga tez nieprzedluzyc i dopiero.. Musze pomyslec.Kiedy mówicie w pracy? Rodzinie?
A rodzina juz wie, pierwsza ciaza wiec sie powstrzymać nie mogliśmy.
Milkaaa92
Tak, pojadę w środę sprawdzićgratulacje!!! ja miałam 1313 przy pierwszej próbie, ale nie robiłam drugiej. Tu planujesz?
Anolik
piękne wyniki a który to dzień cyklu?Ja również wrzucam moją bete. Bardzo ładny przyrost mam. Takze śmiało sie witam!
Passtelova
Wiem, że ciąża to nie matematyka i że nie badałam przyrostu, ale ciągle liczę jaka betę mogę mieć w piątek i co zobaczy lekarz
Iza-09
gratulacjee, pięknie urosła ❤Ja również wrzucam moją bete. Bardzo ładny przyrost mam. Takze śmiało sie witam!
reklama
Anolik
bardzo mi przykro to jest ciąża biochemiczna, powinnaś dostać normalnej miesiączki, może lekko bardziej obfitej. Dla pocieszenia po niej można od razu się starać, ja po biochemicznej od razu zaszłam w ciążę i mam teraz szczęśliwie 2,5 letnią córkę także głowa do góry, chociaż oczywiście wiem jak musi Ci być przykro, bo to przechodziłamNo cóż. U mnie beta spadła z 40,1 do 12,3. Także po wszystkim.