reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja również wrzucam moją bete. Bardzo ładny przyrost mam. Takze śmiało sie witam!

Załączniki

• 3434f40a-4da2-41f3-8f89-158742ae08c1.jpg
    3434f40a-4da2-41f3-8f89-158742ae08c1.jpg
    141,9 KB · Wyświetleń: 92
No cóż. U mnie beta spadła z 40,1 do 12,3. Także po wszystkim.
Wiecie może co teraz? Pewnie będę krwawić, ale czy później powinnam przejść się na kontrolę do lekarza czy powinno samo się wszystko "ogarnąć"?

Trzymam kciuki za Was dziewczyny! [emoji8]
Kasiu, bardzo mi przykro [emoji17] ja przy biochemicznej czekałam na krwawienie, przyszło chyba po 3 dniach (tez beta doszla do ok.40, ale miałam plamienia, testy nie ciemniały) . Po krwawieniu zrobilam test i już była biel. Gdyby beta była wieksza albo krwawienie by nie przyszło to bym szla do lekarza.

Kiedy mówicie w pracy? Rodzinie?
Ja w pracy mam trudna sytuacje bo zaszłam na próbnej i nie wiem co robić. Wszyscy mówią zebym dbala o wlasny interes a ja bede sie z tym zle czuła... 😒 ale moga tez nieprzedluzyc i dopiero.. Musze pomyslec. 🙄
A rodzina juz wie, pierwsza ciaza wiec sie powstrzymać nie mogliśmy.

Wiem, że ciąża to nie matematyka i że nie badałam przyrostu, ale ciągle liczę jaka betę mogę mieć w piątek i co zobaczy lekarz 😂

reklama
No cóż. U mnie beta spadła z 40,1 do 12,3. Także po wszystkim.
Wiecie może co teraz? Pewnie będę krwawić, ale czy później powinnam przejść się na kontrolę do lekarza czy powinno samo się wszystko "ogarnąć"?

Trzymam kciuki za Was dziewczyny! [emoji8]
bardzo mi przykro 😢 to jest ciąża biochemiczna, powinnaś dostać normalnej miesiączki, może lekko bardziej obfitej. Dla pocieszenia po niej można od razu się starać, ja po biochemicznej od razu zaszłam w ciążę i mam teraz szczęśliwie 2,5 letnią córkę 😊 także głowa do góry, chociaż oczywiście wiem jak musi Ci być przykro, bo to przechodziłam

Do góry