reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
No cóż. U mnie beta spadła z 40,1 do 12,3. Także po wszystkim.
Wiecie może co teraz? Pewnie będę krwawić, ale czy później powinnam przejść się na kontrolę do lekarza czy powinno samo się wszystko "ogarnąć"?

Trzymam kciuki za Was dziewczyny! [emoji8]
Bardzo mi przykro ☹.
Dobrze by było żebyś wybrała się do lekarza żeby sprawdził czy wszystko jest w porzadku.

Dziewczyny dzisiaj miała 3 dzień jak mam dostać okres zrobiłam badania bthcg wyszło 269 domyślałam sie że mogę być w ciąży to mój 8 cykl starań jestem już po jednej ciąży biochemicznej i obawiam sie ze ta również sie tak skończy tym bardziej że ból piersi sie zmniejszył i ta bt jak na 4 tydzień słaba...

Dziewczyny dzisiaj miała 3 dzień jak mam dostać okres zrobiłam badania bthcg wyszło 269 domyślałam sie że mogę być w ciąży to mój 8 cykl starań jestem już po jednej ciąży biochemicznej i obawiam sie ze ta również sie tak skończy tym bardziej że ból piersi sie zmniejszył i ta bt jak na 4 tydzień słaba...
jeden wynik bety nic nie znaczy. Nie nakręcaj się :)

reklama
Ja miałam w 4 tyg 216. Także spokojnie, zrób za 2 dni znów betę aby zobaczyć czy jest przyrost 😊

Do góry