joszka
Fanka BB :)
Eee to ja tak samo mam [emoji28]Wiem, że ciąża to nie matematyka i że nie badałam przyrostu, ale ciągle liczę jaka betę mogę mieć w piątek i co zobaczy lekarz [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eee to ja tak samo mam [emoji28]Wiem, że ciąża to nie matematyka i że nie badałam przyrostu, ale ciągle liczę jaka betę mogę mieć w piątek i co zobaczy lekarz [emoji23]
Bardzo mi przykro ☹.No cóż. U mnie beta spadła z 40,1 do 12,3. Także po wszystkim.
Wiecie może co teraz? Pewnie będę krwawić, ale czy później powinnam przejść się na kontrolę do lekarza czy powinno samo się wszystko "ogarnąć"?
Trzymam kciuki za Was dziewczyny! [emoji8]
Haha mam to samo z tym szacowaniem wyników na dany dzień. Już raczej bety nie będę powtarzała. Czekam grzecznie na wizytęEee to ja tak samo mam [emoji28]
Ja zbadałam i żałuje.Wiem, że ciąża to nie matematyka i że nie badałam przyrostu, ale ciągle liczę jaka betę mogę mieć w piątek i co zobaczy lekarz
jeden wynik bety nic nie znaczy. Nie nakręcaj sięDziewczyny dzisiaj miała 3 dzień jak mam dostać okres zrobiłam badania bthcg wyszło 269 domyślałam sie że mogę być w ciąży to mój 8 cykl starań jestem już po jednej ciąży biochemicznej i obawiam sie ze ta również sie tak skończy tym bardziej że ból piersi sie zmniejszył i ta bt jak na 4 tydzień słaba...
Ja dzisiaj też robiłam wyszła 58.41 u gina nic nie było widac jeszcze najważniejszy jest przyrost więc czekaja nas 2 ciężkie dniDzisiaj robiłam pierwsza betę (od tygodnia wiem o ciąży). Czekam na wyniki i trochę się stresuje. Jutro umawiam się do gina
Gratuluję i dużo zdrówkaMoja beta z piątku 89, z dzisiaj 263
Na kiedy masz termin kochana?gratulacjee, pięknie urosła ❤
Ja miałam w 4 tyg 216. Także spokojnie, zrób za 2 dni znów betę aby zobaczyć czy jest przyrostDziewczyny dzisiaj miała 3 dzień jak mam dostać okres zrobiłam badania bthcg wyszło 269 domyślałam sie że mogę być w ciąży to mój 8 cykl starań jestem już po jednej ciąży biochemicznej i obawiam sie ze ta również sie tak skończy tym bardziej że ból piersi sie zmniejszył i ta bt jak na 4 tydzień słaba...