reklama
angeliskax
Moderator
A kiedy masz wizytę? Bo jak na dniach to ja bym odpuscila z ta beta. Teraz to nie ma sensu, bo pewnie jest w tysiącach, a w tysiącach przyrost jest inny.Kurde bije się z myślami czy robić ta betę czy nie...jutro zrobię sobie krew taka ogólną bo dziś mi było słabo apetyt taki sobie a sił zero...null ...siedze w domu i zero chęci do czegokolwiek mam nadzieję że nie dopada mnie jakaś depresja bo czuję się mega źle psychicznie ... Z jednej strony dochodzi do mnie powoli że to wszystko dzieje się naprawdę z drugiej ta akcja z pracą a z trzeciej moja córka po 3 dniach w żłobku wraca z lejącym katarem no ile można powiedzcie mi czy myślicie czy to możliwe żeby łapała ten katar przez temperature w żłobku mąż mówi że jak ja odbiera po drzemce to jest strasznie zimna
Mayred91
Fanka BB :)
U mnie dupek w jednej aptece 46 zł ale udało mi się znaleźć za 28 więc sukces.
A dziewczyny leków nie da się zamówić ???? I jak apteka je dostanie to dostaniecie powiadomienie, albo gdzieś na internetowych aptekach??? Ja pamiętam kiedyś tak zamawiałam leki
A dziewczyny leków nie da się zamówić ???? I jak apteka je dostanie to dostaniecie powiadomienie, albo gdzieś na internetowych aptekach??? Ja pamiętam kiedyś tak zamawiałam leki
MamaLama
Może błąd pomiaru?Byłam na USG, maluch urósł 3 dni przez tydzień, ale koleś miał dość kiepsko sprzęt, nawet tętna nie zmierzył... I się boję z myślami... Czy jechać na sor to sprawdzić?
Hmmmm
Powiedział tylko że serduszko bije - coś tam pulsowało... Ale urosło tylko o 2mm... Strasznie malutko... Ale jakość zdjęć i samego badania była słaba... Nie zmierzył nawet pęcherzykaMoże błąd pomiaru?
PsychoPatka91
Hej dziewczyny odpoczywam sobie cały dzień i teraz patrzę, a wkładka brązowa, lecę do WC robię siusiu podcieram się i krew nie dużo... Wczoraj byłam z lekarza i było wszystko okay... Postaram się jutro do niej dostać ponownie na wizycie aby zobaczyć co się stało...
Sama sie zastanawiam co dalej, jak bedzie brakowac. Moze jest jakas hurtowniaU mnie dupek w jednej aptece 46 zł ale udało mi się znaleźć za 28 więc sukces.
Właśnie wczoraj pisalam to samo. Ja na szczęście mam 3 kupione wczoraj a w domu mam 6 opakowan jeszcze. Sama sie boje co dalej. Jedynie ja używam wyłącznie clexaneW aptekach brakuje neoparin i clexane na szczescie mam 2 opakowania ale co dalej
reklama
Kurde sama niewiem, co robic. Ja to bym pewnie leciala na sor dla pewnosci. A kiedy masz nastepne usg?Byłam na USG, maluch urósł 3 dni przez tydzień, ale koleś miał dość kiepsko sprzęt, nawet tętna nie zmierzył... I się boję z myślami... Czy jechać na sor to sprawdzić?
Przedewszystkim sie nie denerwuj. Zadzwon jutro do lekarza.Hej dziewczyny odpoczywam sobie cały dzień i teraz patrzę, a wkładka brązowa, lecę do WC robię siusiu podcieram się i krew nie dużo... Wczoraj byłam z lekarza i było wszystko okay... Postaram się jutro do niej dostać ponownie na wizycie aby zobaczyć co się stało...