Na Cukrzyca ciążowa i życie po niej jest wątek może masz ochotę dołączyć?Zleeeci...
A tak poważniej to też już bym chciała maj/czerwiec i szczęśliwe rozwiązanie... A nie tyle stresów
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na Cukrzyca ciążowa i życie po niej jest wątek może masz ochotę dołączyć?Zleeeci...
A tak poważniej to też już bym chciała maj/czerwiec i szczęśliwe rozwiązanie... A nie tyle stresów
GratulacjeCześć dziewczyny
Czytam ten wątek od pewnego czasu i w końcu zdecydowałam się sama coś napisać.
Ostatnią miesiączkę miałam 26.08, pozytywny test 30.09. Dzisiaj u ginekologa zobaczyłam zarodek i serduszko
Termin według om to 1.06
A co ci się dzieje z sercem?Dziewczyny ja po wizycie. Jest serduszko [emoji173] dostalam skierowanie do kardiologa, bo coś jest nie tak (ciśnienie też swiruje, cukier za wysoki) i niestety l4 :/ plus pierdyliard badań do wykonania
Co jest z serduszkiem?Dziewczyny ja po wizycie. Jest serduszko [emoji173] dostalam skierowanie do kardiologa, bo coś jest nie tak (ciśnienie też swiruje, cukier za wysoki) i niestety l4 :/ plus pierdyliard badań do wykonania
Też wg om mam na 1.06, wg wielkości pęcherzyka z ostatniego USG na 2.06 a z wielkości zarodka 5.06...Cześć dziewczyny
Czytam ten wątek od pewnego czasu i w końcu zdecydowałam się sama coś napisać.
Ostatnią miesiączkę miałam 26.08, pozytywny test 30.09. Dzisiaj u ginekologa zobaczyłam zarodek i serduszko
Termin według om to 1.06
Który tydzień? Oby badania wyszły dobrzeDziewczyny ja po wizycie. Jest serduszko [emoji173] dostalam skierowanie do kardiologa, bo coś jest nie tak (ciśnienie też swiruje, cukier za wysoki) i niestety l4 :/ plus pierdyliard badań do wykonania
Mam zawroty głowy (i to takie fest, az mi się ciemno robi), kołatanie serca. Mialam już podobnie w poprzedniej ciąży więc dr woli chuchać na zimne.A co ci się dzieje z sercem?