reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Mój elegancik jest już sędziwym 14latkiem, który łyka tyle tabletek na serce, wątrobę i tarczycę co moi 70letni rodzice i właśnie cały czas mu powtarzam, że ma z nami zostać, bo musi poznać maluszka [emoji3590] więc walczę o niego jak lwica [emoji3590]
Moja też brała tabletki, na serce, na wątrobę i sterydy. Udało się wywalczyć 2 lata 😊

reklama
Nasz ma 12 lat, z czego 5 przesiedział w schronisku. Ma więc jakieś swoje potrzeby, lubi być sam, nie przepada za innymi psami, które ciągle by się chciały bawić. Taki powoli starszy pan, co to lubi cały dzień przesiedzieć na kanapie i rozwiązywać krzyżówki (lubi psie łamigłówki za smaczki).

Moja też brała tabletki, na serce, na wątrobę i sterydy. Udało się wywalczyć 2 lata [emoji4]
To brzmi dobrze! [emoji7] A ile miała lat? Nam wstępnie dawali kilka miesięcy ale liczę, że uda się więcej bo dobrze zareagował na leki [emoji3590] powiedzieli nam że w skali od A do D, gdzie D to już leżenie pod tlenem, nasz staruszek ma C, ale nie poddajemy się

To brzmi dobrze! [emoji7] A ile miała lat? Nam wstępnie dawali kilka miesięcy ale liczę, że uda się więcej bo dobrze zareagował na leki [emoji3590] powiedzieli nam że w skali od A do D, gdzie D to już leżenie pod tlenem, nasz staruszek ma C, ale nie poddajemy się
Prawie 13 lat, w sierpniu zdechła, a 1 października miałaby urodziny 😔 2 lata wywalczone ale wet mówił, że tu ja podleczymy ale te leki również są inwazyjne, w szczególności sterydy. Oddałam wszystkie rzeczy do schroniska aby innym czworonożnym się przydały 😊

Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@mfifi04 - wizyta 20.10
@MamaLama - wizyta 20.10

Kciukasy i powodzenia Dziewczyny! Za piękne widoki ✊🏼✊🏼✊🏼

@Paulina_N - wizyta 21.10
@Jetkaa - wizyta 21.10
@angeliskax - wizyta 22.10 NFZ
@Mayred91 - wizyta 25.10
@angeliskax - wizyta 25.10 priv
@Joannaa24 - wizyta 25.10
@Eevee - wizyta 25.10