reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny! Jestem po wizycie i jestem w mega szoku.
Jest zarodek i jest bijace serduszko ale są DWA zarodki i serduszko ! No normalnie nie mogę uwierzyć.
Nastepna wizyta za 2 tygodnie.
O mamunio! Jestem już zazdrosna 🤣 Mi sie tak marza bliźniaki, ze aż mogłabym piać z wrażenia.
Życzę Ci dużo zdrowia i siły do tej ciązy! 🥰

Witamy [emoji4] i podziwiam za cierpliwość, że jesteś w stanie wytrzymać miesiąc pomiędzy wizytami - tutaj wiekszość z nas by nie dała rady tyle wytrzymac [emoji16]
Nie mieszkam w Polsce i tutaj standardowo wizyta co 4 tygodnie, prywatna służb zdrowia w zasadzie nie istnieje, wiec jedyne wyjście cierpliwie czekać.

Witam nieskromnie wszystkie dziewczyny 😊 jeśli mogę dołączyć to bardzo chętnie. Próbowałam Was troszkę nadrobić (co kilka stron bo tyle napisane 😁) może trochę o mnie. Mam dwójkę dzieciaczków, dwóch wspaniałych synów i generalnie nie planowaliśmy z mężem trzeciego. Wiadomo wpadki się zdarzają i tak właśnie było w tym przypadku. Nie było by może jeszcze nic w tym nadzwyczajnego gdyby nie fakt że drugiego syna urodziłam w maju tego roku przez CC, tak dokładnie 5 miesiecy temu. Pierwszy syn również CC 3 lata temu. Jestem przerażona, chociaż lekarz uspokaja. Widziałam że któraś się zastanawiała czy po roku nie za wcześnie. (Cyt. Mojego lekarza. "Blizna tak naprawdę goi się 6 tygodni, jak ma pęknąć to pęknie czy to po kilku latach czy po kilku miesiącach, trzeba poprostu kontrolować") mówił żeby się nie martwić, że wszystko będzie dobrze. Ale ja i tak się martwię już nie samą blizną ale jak sobie poradzę z trójką dzieci 4 lata, rok i noworodek. W planach budowa ok to na plus ale męża całymi dniami w domu wtedy nie będzie. Jestem przerażona i różne myśli chodzą mi po głowie. Pozdrawiam.

Jest zarodek i jest bijace serduszko ale są DWA zarodki i serduszko ! No normalnie nie mogę uwierzyć.
Gratulacje!!! [emoji7] Trochę zazdroszczę [emoji7]

Trochę fajnie slyszec, że tyle tu bezobjawowych bo u mnie tylko piersi bolą i się ujędrnily [emoji28] ja dziś chyba sto razy sprawdzałam czy na pewno mnie bolą bo w poprzedniej ciąży na tym etapie wszystko klaplo [emoji85] ale bolą i dawno mnie tak noc nie cieszyło, że coś boli [emoji23] ale ogólnie z objawów to by było na tyle [emoji6]

Witam nieskromnie wszystkie dziewczyny 😊 jeśli mogę dołączyć to bardzo chętnie. Próbowałam Was troszkę nadrobić (co kilka stron bo tyle napisane 😁) może trochę o mnie. Mam dwójkę dzieciaczków, dwóch wspaniałych synów i generalnie nie planowaliśmy z mężem trzeciego. Wiadomo wpadki się zdarzają i tak właśnie było w tym przypadku. Nie było by może jeszcze nic w tym nadzwyczajnego gdyby nie fakt że drugiego syna urodziłam w maju tego roku przez CC, tak dokładnie 5 miesiecy temu. Pierwszy syn również CC 3 lata temu. Jestem przerażona, chociaż lekarz uspokaja. Widziałam że któraś się zastanawiała czy po roku nie za wcześnie. (Cyt. Mojego lekarza. "Blizna tak naprawdę goi się 6 tygodni, jak ma pęknąć to pęknie czy to po kilku latach czy po kilku miesiącach, trzeba poprostu kontrolować") mówił żeby się nie martwić, że wszystko będzie dobrze. Ale ja i tak się martwię już nie samą blizną ale jak sobie poradzę z trójką dzieci 4 lata, rok i noworodek. W planach budowa ok to na plus ale męża całymi dniami w domu wtedy nie będzie. Jestem przerażona i różne myśli chodzą mi po głowie. Pozdrawiam.
Dasz rade 💪 kobiety maja nadprzyrodzone moce :) najważniejsze by blizna dobrze trzymała i, bys mogla opiekować sie pociechami. Trzymam kciuki 💪

reklama
Gratulacje! To fantastyczna wiadomość [emoji846]

Gratuluję również wszystkim dziewczynom, które miały wizytę [emoji3590]

Piszecie tyle, że ciężko nadrobić za jednym razem ale to super, bo mam takie poczucie że dajecie ogrom wsparcia [emoji4]

Do góry