Według OM 8 tcO kurde gratuluję który tydzień jesteś
Usg 7 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według OM 8 tcO kurde gratuluję który tydzień jesteś
Podwójne szczęście superWedług OM 8 tc
Usg 7 tc
Gratulacje... No mnogie potrafią być młodszeWedług OM 8 tc
Usg 7 tc
O mamunio! Jestem już zazdrosna Mi sie tak marza bliźniaki, ze aż mogłabym piać z wrażenia.Dziewczyny! Jestem po wizycie i jestem w mega szoku.
Jest zarodek i jest bijace serduszko ale są DWA zarodki i serduszko ! No normalnie nie mogę uwierzyć.
Nastepna wizyta za 2 tygodnie.
Nie mieszkam w Polsce i tutaj standardowo wizyta co 4 tygodnie, prywatna służb zdrowia w zasadzie nie istnieje, wiec jedyne wyjście cierpliwie czekać.Witamy [emoji4] i podziwiam za cierpliwość, że jesteś w stanie wytrzymać miesiąc pomiędzy wizytami - tutaj wiekszość z nas by nie dała rady tyle wytrzymac [emoji16]
Gratulacje!!! [emoji7] Trochę zazdroszczę [emoji7]Dziewczyny! Jestem po wizycie i jestem w mega szoku.
Jest zarodek i jest bijace serduszko ale są DWA zarodki i serduszko ! No normalnie nie mogę uwierzyć.
Dasz rade kobiety maja nadprzyrodzone moce najważniejsze by blizna dobrze trzymała i, bys mogla opiekować sie pociechami. Trzymam kciukiWitam nieskromnie wszystkie dziewczyny jeśli mogę dołączyć to bardzo chętnie. Próbowałam Was troszkę nadrobić (co kilka stron bo tyle napisane ) może trochę o mnie. Mam dwójkę dzieciaczków, dwóch wspaniałych synów i generalnie nie planowaliśmy z mężem trzeciego. Wiadomo wpadki się zdarzają i tak właśnie było w tym przypadku. Nie było by może jeszcze nic w tym nadzwyczajnego gdyby nie fakt że drugiego syna urodziłam w maju tego roku przez CC, tak dokładnie 5 miesiecy temu. Pierwszy syn również CC 3 lata temu. Jestem przerażona, chociaż lekarz uspokaja. Widziałam że któraś się zastanawiała czy po roku nie za wcześnie. (Cyt. Mojego lekarza. "Blizna tak naprawdę goi się 6 tygodni, jak ma pęknąć to pęknie czy to po kilku latach czy po kilku miesiącach, trzeba poprostu kontrolować") mówił żeby się nie martwić, że wszystko będzie dobrze. Ale ja i tak się martwię już nie samą blizną ale jak sobie poradzę z trójką dzieci 4 lata, rok i noworodek. W planach budowa ok to na plus ale męża całymi dniami w domu wtedy nie będzie. Jestem przerażona i różne myśli chodzą mi po głowie. Pozdrawiam.
Gratulacje! To fantastyczna wiadomość [emoji846]Dziewczyny! Jestem po wizycie i jestem w mega szoku.