reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Chciałam sie przywitać [emoji3] Jestem mama 5 latki, a 27 września zobaczyłam dwie kreski na teście, jestem po pierwszej wizycie u gina (6.10) serduszka jeszcze nie bylo ale według gina wszytsko ok. Następna wizyta 4.11 i juz sie doczekać nie mogę tej daty.
Termin mam na 5.06 czyli aktualnie 8 tydzień.
Pozdrawiam wszytskie przyszłe mamy i tzrymam kciuki
Witamy [emoji4] i podziwiam za cierpliwość, że jesteś w stanie wytrzymać miesiąc pomiędzy wizytami - tutaj wiekszość z nas by nie dała rady tyle wytrzymac [emoji16]

reklama
Hej dziewczyny 🙂 Jestem w 5 tc + 3 d, pierwsza wizyta 26.10. Tak sobie czytam wasze posty i się zastanawiam czy aby na pewno sobie tej ciazy nie uroiłam bo prócz braku okresu i pozytywnych testów ciążowych nie mam kompletnie żadnych objawów. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić 🤔😅

Hej dziewczyny 🙂 Jestem w 5 tc + 3 d, pierwsza wizyta 26.10. Tak sobie czytam wasze posty i się zastanawiam czy aby na pewno sobie tej ciazy nie uroiłam bo prócz braku okresu i pozytywnych testów ciążowych nie mam kompletnie żadnych objawów. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić 🤔😅
Tez tak mialam w 6 tygodniu a od ponad tygodnia ciągłe miłości. Na wszytsko przyjdzie pora :)

Witamy kolejna mamuske. Jeszcze bedziesz miala dosc objawow

reklama
Do góry