reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Chciałam sie przywitać [emoji3] Jestem mama 5 latki, a 27 września zobaczyłam dwie kreski na teście, jestem po pierwszej wizycie u gina (6.10) serduszka jeszcze nie bylo ale według gina wszytsko ok. Następna wizyta 4.11 i juz sie doczekać nie mogę tej daty.
Termin mam na 5.06 czyli aktualnie 8 tydzień.
Pozdrawiam wszytskie przyszłe mamy i tzrymam kciuki
Witamy [emoji4] i podziwiam za cierpliwość, że jesteś w stanie wytrzymać miesiąc pomiędzy wizytami - tutaj wiekszość z nas by nie dała rady tyle wytrzymac [emoji16]

reklama
Hej dziewczyny 🙂 Jestem w 5 tc + 3 d, pierwsza wizyta 26.10. Tak sobie czytam wasze posty i się zastanawiam czy aby na pewno sobie tej ciazy nie uroiłam bo prócz braku okresu i pozytywnych testów ciążowych nie mam kompletnie żadnych objawów. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić 🤔😅

Hej dziewczyny 🙂 Jestem w 5 tc + 3 d, pierwsza wizyta 26.10. Tak sobie czytam wasze posty i się zastanawiam czy aby na pewno sobie tej ciazy nie uroiłam bo prócz braku okresu i pozytywnych testów ciążowych nie mam kompletnie żadnych objawów. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić 🤔😅
Tez tak mialam w 6 tygodniu a od ponad tygodnia ciągłe miłości. Na wszytsko przyjdzie pora :)

Witamy kolejna mamuske. Jeszcze bedziesz miala dosc objawow

reklama
Do góry