Ile?W Warszawie teraz płaciłam 420zl (wizyta, USG, cytologia)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile?W Warszawie teraz płaciłam 420zl (wizyta, USG, cytologia)
Wlasnie mam ten sam problem. Herbata z cytryna, miodem, imbir + maść marejanko waDziewczyny co polecacie na zatkany nos?
Ja również zamawiam leki online.. Tzn tylko te bez recepty.. Tak samo jest z mama dha Premium plus.. W aptece kosztuje 49.99 a ja zamawiam za 21.99..A może spróbuj przez neta? Gemini ma duże różnice w cenach. I zapytaj, czy ten lek nie powinien być refundowany w ciąży.
Ja polecam roztwór izotoniczny soli morskiej. Taki zwykły w aerozolu jak dla dzieci ale żeby był izotoniczny bo wtedy wszystko fajnie "wylatuje"[emoji1784]Dziewczyny co polecacie na zatkany nos?
Ja mam od zawsze problemy z zatokami (alergia głównie, sama woda leci jak już) I zawsze tylko krople aloes eukaliptus pomagały (w aerozolu), ale boję się ich stosować.. spróbuję tej soli i masz majerankową. W dzień jest jeszcze jakoś, ale w nocy lipex.Ja polecam roztwór izotoniczny soli morskiej. Taki zwykły w aerozolu jak dla dzieci ale żeby był izotoniczny bo wtedy wszystko fajnie "wylatuje"[emoji1784]
Jak najbardziej mozesz wziac taka kapiel. Wczoraj wlasnie czytalam jak nie popaść w chandrę jesienną, bo normalnie czuje sie jak w depresji....Dziewczyny a jak u was z kąpielami? Mam wielką ochotę na świeczkę, ciepłą kąpiel z bąbelkami i jakimś olejkiem najlepiej. Mm.....
Ja jestem nabuzowana non stop . Wszystko mnie wkurza XD i tylko warczę przez co i libido niskie teraz to już nawet dotknąć się nie dam bo mnie wszystko boli, męczy i dręczyMożna tylko nie w gorącej wodzie a ja uwielbiam gorąca wodę
Moje libido wynosi -100 a u Was jak?