reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny,
które chodzą prywatnie do ginekologa. Ile płacicie za wizyte i usg? 300? 150? 🤔
Ja u siebie w rodzinnym mieście płaciłam 100-150. A jak patrze to tutaj wynosi 270zł i aż mnie przeraża szczerze mowiac 🙈
Mieszkam w małym miasteczku i 250zl za wizytę + usg. Dodam, że i tak jest to po znajomości, bo to koleżanka mojej mamy z którą kiedyś pracowała. Ceny bardzo poszły w górę i to nie tylko jeśli chodzi o lekarzy... Wszystko idzie kosmicznie w górę😏

U mnie dzisiaj 4+5 pierwsza beta 97 a druga 341 [emoji847] a u Ciebie który tydzień? Daj znać jak będziesz miała wynik
U mnie 4+5 była taka samo hcg jak u Ciebie. To było tydzień temu prawie. Dzis jest 5+4 i zobaczymy. Będę wiedzieć po hcg mniej więcej czego spodziewac się na USG w czwartek :) i też chcę się uspokoić troszke

To ładna beta :) Ja mam dzisiaj 4+3 i idę na wizytę, bo muszę brać leki. Dobrze wiem, że nie będzie nic widać, ale pewnie po wyjściu będę panikować, że nic nie było [emoji23]
Ja sobie obiecałam że nie polecę na wizytę jak tylko się dowiem bo w styczniu tak poszłam i tylko stres był niepotrzebny, skończyło się poronieniem niestety. Teraz idę 30.10 i teoretycznie powinno być [emoji3590] ale wiadomo że może być różnie [emoji846] no ale u Ciebie to inna sprawa bo jak musisz brać leki to zrozumiałe [emoji3526]

reklama
Dzis tez nie moglam spac w nocy. Katar mnie zlapał 😔 polecialam rano po masc majerankowa.
Co do ceny wizyty ostatnio placilam 100, jutro jade na Poznań, wiec zaplace okolo 200

Do góry