reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny, czy któraś z Was robi sobie zastrzyki z heparyny? Macie jakieś wskazówki? Bo mnie to dzisiaj czeka 🙈 Najbardziej przeraża mnie wbijanie igły - robicie to szybko, za jednym zamachem czy raczej powoli?
Musisz to wstrzykiwać wolno. I złapać fałd brzuszny. Nie jest wcale takie złe i bolesne jak sie wydaje. Robiłam mezowi to on powiedział ze jest to takie łaskotanie na poczatku. :)

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was robi sobie zastrzyki z heparyny? Macie jakieś wskazówki? Bo mnie to dzisiaj czeka 🙈 Najbardziej przeraża mnie wbijanie igły - robicie to szybko, za jednym zamachem czy raczej powoli?
Współczuję, ja miałam w ostatniej ciąży brać zastrzyki z heparyny, ale na szczęście stanęło na Acard jedynie.

Ja tylko będę robila usg w trymestrze. Jesli te usg wykaże ze wszystko w porządku nie robie zadnego papa ani nic. Nie potrzebny stres..
Ja niby mam od przyrodniej siostry przypadek genetyczny taki ze dziecko ma zespol downa, ale ona mi dokumentacji nie zalatwi abym miala za darmo test wiec 😒
Wlasnie mnie ten pappa przeraża.. No ale nic. Zobaczymy co lekarz powie :p w czwartek idę prywatnie.. A poniedziałek na NFZ.. Właśnie że względu na badania na NFZ.

Musisz to wstrzykiwać wolno. I złapać fałd brzuszny. Nie jest wcale takie złe i bolesne jak sie wydaje. Robiłam mezowi to on powiedział ze jest to takie łaskotanie na poczatku. :)
To że wstrzykiwać wolno to wiem, dzięki. Mnie ból czy siniaki nawet nie przerażają, tylko fakt, że muszę sobie sama igłę wbić...

reklama
Do góry