Angiee
Fanka BB :)
Kiedy miałaś betę 341?U mnie dzisiaj 4+5 pierwsza beta 97 a druga 341 [emoji847] a u Ciebie który tydzień? Daj znać jak będziesz miała wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy miałaś betę 341?U mnie dzisiaj 4+5 pierwsza beta 97 a druga 341 [emoji847] a u Ciebie który tydzień? Daj znać jak będziesz miała wynik
Mieszkam w małym miasteczku i 250zl za wizytę + usg. Dodam, że i tak jest to po znajomości, bo to koleżanka mojej mamy z którą kiedyś pracowała. Ceny bardzo poszły w górę i to nie tylko jeśli chodzi o lekarzy... Wszystko idzie kosmicznie w góręDziewczyny,
które chodzą prywatnie do ginekologa. Ile płacicie za wizyte i usg? 300? 150?
Ja u siebie w rodzinnym mieście płaciłam 100-150. A jak patrze to tutaj wynosi 270zł i aż mnie przeraża szczerze mowiac
WczorajKiedy miałaś betę 341?
200 złDziewczyny,
które chodzą prywatnie do ginekologa. Ile płacicie za wizyte i usg? 300? 150?
Ja u siebie w rodzinnym mieście płaciłam 100-150. A jak patrze to tutaj wynosi 270zł i aż mnie przeraża szczerze mowiac
To ładna beta Ja mam dzisiaj 4+3 i idę na wizytę, bo muszę brać leki. Dobrze wiem, że nie będzie nic widać, ale pewnie po wyjściu będę panikować, że nic nie byłoWczoraj
U mnie 4+5 była taka samo hcg jak u Ciebie. To było tydzień temu prawie. Dzis jest 5+4 i zobaczymy. Będę wiedzieć po hcg mniej więcej czego spodziewac się na USG w czwartek i też chcę się uspokoić troszkeU mnie dzisiaj 4+5 pierwsza beta 97 a druga 341 [emoji847] a u Ciebie który tydzień? Daj znać jak będziesz miała wynik
Ja sobie obiecałam że nie polecę na wizytę jak tylko się dowiem bo w styczniu tak poszłam i tylko stres był niepotrzebny, skończyło się poronieniem niestety. Teraz idę 30.10 i teoretycznie powinno być [emoji3590] ale wiadomo że może być różnie [emoji846] no ale u Ciebie to inna sprawa bo jak musisz brać leki to zrozumiałe [emoji3526]To ładna beta Ja mam dzisiaj 4+3 i idę na wizytę, bo muszę brać leki. Dobrze wiem, że nie będzie nic widać, ale pewnie po wyjściu będę panikować, że nic nie było [emoji23]
Trzymam kciuki w takim razie [emoji3526]U mnie 4+5 była taka samo hcg jak u Ciebie. To było tydzień temu prawie. Dzis jest 5+4 i zobaczymy. Będę wiedzieć po hcg mniej więcej czego spodziewac się na USG w czwartek i też chcę się uspokoić troszke
ZapraszamyWitam wszystkich serdecznie, chciałabym dołączyć jeśli można?
Termin mam na 5 czerwca. W domu 14 miesięczny bobas