reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Mi się zawsze chciało 3 :) zobaczymy co to będzie :)

Ojj też ją podziwiam :) w tedy nie było tylu świadczeń.. Rok po roku nas miała [emoji28] ale równo kochała :) mamy taka dobra więź że chciała bym żeby mój syn mi tak ufał jak my naszej mamie [emoji56]
Miło się czyta o takich fajnych relacjach w rodzinie [emoji4] sama mam siostre o rok starszą i tez mamy dobry kontakt, charaktery zupełnie inne ale za to jednakowe poczucie humoru. Jednak to z mamą zawsze rozmawiam na wszystkie tematy, ale to wynika z tego, że mama zawsze musi być z nami w kontakcie i drąży co u nas, a z siostrą dajemy sobie więcej przestrzeni [emoji4]

reklama
A boli Was głowa? Mnie dzisiaj cały dzień i zastanawiam się czy to kwestia kiepskiej pogody czy jeden z objawów ci

Ja po wizycie, ale dopiero teraz mam chwilę. Według om termin na 01.06., a wg USG na 09.06., więc ciąża młodsza. Serduszko bije, wielkość zarodka 8 mm. Z objawów - ogromne mdłości bez wymiotów i duże zmęczenie (ale wstaję 5:40 i do 21 działam, więc też się nie dziwię). I mam ogromną ochotę na kiszone. Pytałam o szczepienia na covid -lekarz mówił, że nie zaleca w I trymestrze. To tyle. My rozpalamy dziś pierwszy raz piec w nowym domku i kupiliśmy zlew do kuchni :)
Jest co świętować🎉🎊🎁 gratuluję

reklama
Do góry