reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Mi się zawsze chciało 3 :) zobaczymy co to będzie :)

Ojj też ją podziwiam :) w tedy nie było tylu świadczeń.. Rok po roku nas miała [emoji28] ale równo kochała :) mamy taka dobra więź że chciała bym żeby mój syn mi tak ufał jak my naszej mamie [emoji56]
Miło się czyta o takich fajnych relacjach w rodzinie [emoji4] sama mam siostre o rok starszą i tez mamy dobry kontakt, charaktery zupełnie inne ale za to jednakowe poczucie humoru. Jednak to z mamą zawsze rozmawiam na wszystkie tematy, ale to wynika z tego, że mama zawsze musi być z nami w kontakcie i drąży co u nas, a z siostrą dajemy sobie więcej przestrzeni [emoji4]

reklama
A boli Was głowa? Mnie dzisiaj cały dzień i zastanawiam się czy to kwestia kiepskiej pogody czy jeden z objawów ci

Ja po wizycie, ale dopiero teraz mam chwilę. Według om termin na 01.06., a wg USG na 09.06., więc ciąża młodsza. Serduszko bije, wielkość zarodka 8 mm. Z objawów - ogromne mdłości bez wymiotów i duże zmęczenie (ale wstaję 5:40 i do 21 działam, więc też się nie dziwię). I mam ogromną ochotę na kiszone. Pytałam o szczepienia na covid -lekarz mówił, że nie zaleca w I trymestrze. To tyle. My rozpalamy dziś pierwszy raz piec w nowym domku i kupiliśmy zlew do kuchni :)
Jest co świętować🎉🎊🎁 gratuluję

reklama
Do góry