Oo ale zazdroszczę taka, wigilia to 30 osób podziwiam mame ze wychowala i, wykarmiła 7 dzieci mi sie 4 marzyła... Zobaczymy co Boga da.Ja pochodzę z rodziny gdzie mam jeszcze 6rodzenstwa
Moja najmłodsza siostra ma 8lat.. Syn mój ma7. Bata syn ma 6.siostry syn ma 5 lat także nie dość że my jako rodzeństwo jesteśmy zrzyci że sobą. Tak nasze dzieci/kuzynostwo tez sie bardzo kochają.. Wiadomo czasem się pokłócimy.. Ale jednen za drugim w ogień wskoczy. Święta jak są mama nas na raty przyjmuje dlatego właśnie też nie chce aby mój syn był Jedynakiem
reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Mi się zawsze chciało 3 zobaczymy co to będzieOo ale zazdroszczę taka, wigilia to 30 osób podziwiam mame ze wychowala i, wykarmiła 7 dzieci mi sie 4 marzyła... Zobaczymy co Boga da.
Ojj też ją podziwiam w tedy nie było tylu świadczeń.. Rok po roku nas miała ale równo kochała mamy taka dobra więź że chciała bym żeby mój syn mi tak ufał jak my naszej mamie
Mayred91
Ja niestety jestem sama z mężem , kontakt z moja rodzinka mamy średni, lepiej jest z rodzinka m .
O nasze 2 kreski na teście staraliśmy się ponad 5 lat badań diagnoz i wgl biegania po lekarzach i klinikach.
Wreszcie się udało i planujemy jeśli Bóg da to 2-3 dzieciaczków .
O nasze 2 kreski na teście staraliśmy się ponad 5 lat badań diagnoz i wgl biegania po lekarzach i klinikach.
Hmmmm
Chodziło mi o mentosyPo metodach trochę przeszło i tabletki a gardło pren....alen pomogły
Skończyło się wypadem do biedronki...
Mentosy kosztowały mnie 78pln
Anolik
GratulujęJa dziś po wizycie. Dziś 6+6. Jest serduszko. No i mam glukoze 93 norma do 92 więc idę na test obciążenia glukoza w piątek .
Anolik
Gratulacje! Dobre wieści dzisiaj, a ja jutro mam nadzieję też takie przyniosęJest serduszko [emoji3059]Zobacz załącznik 1327788
Pieniądze to 1, ale checi miala teraz to najwięcej osób chyba chce 2Mi się zawsze chciało 3 zobaczymy co to będzie
Ojj też ją podziwiam w tedy nie było tylu świadczeń.. Rok po roku nas miała ale równo kochała mamy taka dobra więź że chciała bym żeby mój syn mi tak ufał jak my naszej mamie
A czy lekarze stwierdzili gdzie był problem ? Jesl i tak to na pewno wam sie uda spełnić marzeniaJa niestety jestem sama z mężem , kontakt z moja rodzinka mamy średni, lepiej jest z rodzinka m .
Ja po wizycie, ale dopiero teraz mam chwilę. Według om termin na 01.06., a wg USG na 09.06., więc ciąża młodsza. Serduszko bije, wielkość zarodka 8 mm. Z objawów - ogromne mdłości bez wymiotów i duże zmęczenie (ale wstaję 5:40 i do 21 działam, więc też się nie dziwię). I mam ogromną ochotę na kiszone. Pytałam o szczepienia na covid -lekarz mówił, że nie zaleca w I trymestrze. To tyle. My rozpalamy dziś pierwszy raz piec w nowym domku i kupiliśmy zlew do kuchni
reklama
Mayred91
U nas problem z pcos brak owulacji niska rezerwa i ogólnie polip a u męża problem z podwyższana lepkością nie wiem jak to się dokładnie nazywa i bardzo niskie wiązanie z hialuronem
A czy lekarze stwierdzili gdzie był problem ? Jesl i tak to na pewno wam sie uda spełnić marzenia [emoji3059]