reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Mierzyłyście sobie osta

Dokładnie :D ja też czytam i czytam i zazdroszczę :D a sama postanowiłam że idę jak będzie 6+5 i też liczę na piękne serce, bo inaczej moje pęknie :D trzymam kciuki za ciebie. Oby nam szybko zleciało :D
Nie ukrywam, że ciekawość mnie zżera i trochę stres, ale myślę, że bardziej bym się martwiła gdybym poszła a coś by było w tyle [emoji6]

@martuuu @Zazuu bardzo mi przykro i życzę szybkiego powrotu na kolejne grupy [emoji3590]

reklama
Nie ukrywam, że ciekawość mnie zżera i trochę stres, ale myślę, że bardziej bym się martwiła gdybym poszła a coś by było w tyle [emoji6]

@martuuu @Zazuu bardzo mi przykro i życzę szybkiego powrotu na kolejne grupy [emoji3590]
dokładnie. Ja jestem po stracie w kwietniu i nie chce się dodatkowo stresowac tylko raz a dobrze. Wiem że porównywałbym potem te bety i martwiła się więc lepiej nie

Właśnie zjadłam całe czekoladę [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji85][emoji85][emoji86][emoji86][emoji515][emoji515]
Ale jestem mega zdziwiona.... weszła mi jak mleko a za czekoladą średnio przepadam

dokładnie. Ja jestem po stracie w kwietniu i nie chce się dodatkowo stresowac tylko raz a dobrze. Wiem że porównywałbym potem te bety i martwiła się więc lepiej nie
Odwieczny problem "żyć w błogiej nieświadomości", czy "lepiej wiedzieć, by się przygotować"... Tylko że nie wiem czy się da "przygotować", a nadzieja to bardzo podstępna bestia...

Ja to wczoraj na obiad robiłam polędwiczki z kurczaka z surówką i ziemniakami
Aż mój m na mnie patrzył i nie wierzył ze jem bez ziemniaków bo stwierdziłam że nie chce sobie zniszczyć smaku, za to jak w piątek zrobił sałatkę gyrosa to po 2 gryzach prawie że mnie wyleciała gdzie zawsze uwielbiałam jego sałatkę
A mnie za to od mięsa coś odrzuca.. Robiłam na obiad schabowego.. Teraz mi w gardle siedzi..

reklama
Do góry