Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje ❤Ja dziś po wizycie. Dziś 6+6. Jest serduszko. No i mam glukoze 93 norma do 92 więc idę na test obciążenia glukoza w piątek .
Ja też muszę i nawet nie wiem jak się przygotować :0Ja dziś po wizycie. Dziś 6+6. Jest serduszko. No i mam glukoze 93 norma do 92 więc idę na test obciążenia glukoza w piątek .
Stwierdziłam, że poczekam do 3.11 do wizyty. Co ma być, to będzie. Może faktycznie ciąża jest młodsza, a tu każdy dzień robi różnicę.Tylko jeśli nie widzieli nic dzisiaj to ja bym umawiala sie na przyszły tydzień dopiero a nie w tym. Po co masz sie stresować...
Powiem Ci szczerze że jeszcze do nas nie dociera że będziemy rodzicami, pewnie po pierwszej wizycie dopiero będziemy się tak naprawdę cieszyć [emoji3526] a psiaka mamy młodego bo dwa lata więc myślę że złapią jakaś więź od początku, i też się nie mogę tego doczekać [emoji3059][emoji3059]No dokladnie! Nawet to fajne bedzie ze miedzy nimi bedzie pewna wiez się rozwijała. Aż się tego doczekać nie mogę najbardziej! [emoji3059]
Moja tez ma dwa latka W przyszlym 3. Ja juz wiem od 17 dni, a tez wciąż nie wierze. Takze, juz niedługo bedziesz wierzyła bardziej ❤❤Powiem Ci szczerze że jeszcze do nas nie dociera że będziemy rodzicami, pewnie po pierwszej wizycie dopiero będziemy się tak naprawdę cieszyć [emoji3526] a psiaka mamy młodego bo dwa lata więc myślę że złapią jakaś więź od początku, i też się nie mogę tego doczekać [emoji3059][emoji3059]
To nawet nie 3 tygodnie, a dwa Szybko zleca! Ja tez się tak niecierpliwiłam a juz zaraz 22 i 25. Takze, czekamy razem z Tobą!Stwierdziłam, że poczekam do 3.11 do wizyty. Co ma być, to będzie. Może faktycznie ciąża jest młodsza, a tu każdy dzień robi różnicę.