reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
No dokladnie! Nawet to fajne bedzie ze miedzy nimi bedzie pewna wiez się rozwijała. Aż się tego doczekać nie mogę najbardziej! [emoji3059]
Powiem Ci szczerze że jeszcze do nas nie dociera że będziemy rodzicami, pewnie po pierwszej wizycie dopiero będziemy się tak naprawdę cieszyć [emoji3526] a psiaka mamy młodego bo dwa lata więc myślę że złapią jakaś więź od początku, i też się nie mogę tego doczekać [emoji3059][emoji3059]

Powiem Ci szczerze że jeszcze do nas nie dociera że będziemy rodzicami, pewnie po pierwszej wizycie dopiero będziemy się tak naprawdę cieszyć [emoji3526] a psiaka mamy młodego bo dwa lata więc myślę że złapią jakaś więź od początku, i też się nie mogę tego doczekać [emoji3059][emoji3059]
Moja tez ma dwa latka 😊 W przyszlym 3. Ja juz wiem od 17 dni, a tez wciąż nie wierze. Takze, juz niedługo bedziesz wierzyła bardziej ❤❤

Jest serduszko [emoji3059]
20211018_131423.jpg

reklama
Do góry