Hmmmm
Fanka BB :)
Nad Karową też się zastanawiam, tak jak i IMiD na Kasprzaka, ale Kasprzaka mnie przestraszyło tym, że są molochem... Miałam znajomą na oddziale (nie położniczym) to dobrze że podała mi który budynek i które piętro bo bym nie trafiła... A i tak troszkę między tymi budynkami pobladziłam...A ja uwielbiam Karową [emoji87]
Leżałam tam 2 razy co prawda nie na położniczym tylko na endokrynologiczno ginekologicznym, ale opieka tam to anioły w ludzkiej odsłonie.
Nigdzie nie spotkało mnie tyle dobra w szpitalu co tam.
Jeden lekarz tylko gbur i prostak, ale reszta obledna [emoji3059]
Na Karową mam kiepski dojazd ZTM (a to jednak mój podstawowy środek transportu).
Jak się nie dostanę na żelazną to sprawdzę Karową.
Też słyszałam, że łatwiej się dostać Rodzić do szpitala gdzie prowadzisz ciążę... Druga sprawa, że ja w ciąży z córką byłam taka panikara że na IP u nich (na Madalińskiego) byłam średnio co 1-2 tygodnie
Najlepszy dojazd (chociaż też dość daleko ode mnie) mam do MSWiA, ale słyszałam, że tam był zrobiony szpital covidowy, a jednak wolałabym nie rodzić z covidem "nieopodal", nawet jak już nie są, to sytuacja w tej pandemii się potrafi zmieniać - póki co zachorowań przyrasta etc to wolę jednak nie ryzykować...
Ostatnia edycja: