A to szkoda ze macie zamknięte w Krakowie nawet diagnostyka ma calodobowke do pobrań.Dziś sobota mnie sama ciekawi..
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to szkoda ze macie zamknięte w Krakowie nawet diagnostyka ma calodobowke do pobrań.Dziś sobota mnie sama ciekawi..
O to picie ma coś z tym wspólnego? ja pije masakrycznie mało, teraz biore sporo tabletek i dużo popijam to może dobijam do 1 litra dziennieJa stawiam na owu 17.09, więc myślę że mogło tak być. Szczególnie jak pijesz mało
Jak mało pijesz, to masz gęstszy? mocz więc HCG jest mniej rozwodniony. Przynajmniej taką teorię słyszałam.O to picie ma coś z tym wspólnego? ja pije masakrycznie mało, teraz biore sporo tabletek i dużo popijam to może dobijam do 1 litra dziennie
Gratulacje witamy kolejna mamuske ❤Hej dziewczyny, myślę że mogę się już w wami przywitać [emoji3526] om 12.09, wczoraj wyszedl mi test pozytywny, rano robiłam o czułości 25, kreski były ale słabe, popołudniu o czułości 10 i już widoczne gołym okiem. Narazie nie cieszę się jeszcze bo wiem że na tym etapie wszystko się może zdarzyć ale jestem bardzo dobrej mysli. Wczoraj byłam zbadać betę i progesteron, beta 97,4 [emoji4]Zobacz załącznik 1327209
Ja moich rodziców wtajemniczylam. Teraz cierpliwie czekają na wizytę.Ja kończę kawie i jadę do rodziców. Boje się że się wyglądam ale już sama nie wiem czy trzymać to w tajemnicy . Wizyta za tydzień więc może jednak zniosę to póki co nic nie podejrzewają biorę leki wiec alkohol odpada . Trochę nie wiem co robić
Aaa zrozumiałam, ze jak sie malo pije to owulacja szybciej przychodzi [emoji28] akurat przed zrobieniem testu przez 3 dni chodzilismy po Tatrach i bardzo dużo piłam no ale wtedy tez wszystko wychodzi z potem wiec moze tak byc jak mowisz [emoji4]Jak mało pijesz, to masz gęstszy? mocz więc HCG jest mniej rozwodniony. Przynajmniej taką teorię słyszałam.
W ciąży powinno się sporo pić