reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Mówiła też że miała krwawienie też 15-18 września. Więc może to był okres jej a to 28 to było implantacja. Jej testy wychodzą dość ciemne.. Ja w 28dc miałam cień cienia.. A ona w 15dc ma krechy 😅więc mi się wydaje że ten 28wrzesnjen to nie jej okres a zagnieżdżanie.

reklama
Dziewczyny ja dziś w przypływie energii zrobiłam torta dla teściowej💪 i na dzisiaj chyba wystarczy tych szaleństw🤣 wskakuje spowrotem do wyra😍
Cukiernikiem nie jestem, ale liczą się dobre chęci, prawda?🤓 Świeczki się pyknie i będzie gitara💪🥳
Booooooze, od paru dni mam taką ochotę na torta 😢 mam dwie lewe ręce do wypieków. Poza tym i tak czuję że to nie byłoby to gdybym sama go zrobiła😂

Implantacja 10 dni od okresu jest średnio możliwa bo do zagnieżdżenia dochodzi najszybciej 6 dni po owulacji więc musiałaby mieć owulacje w 4dc.
Natomiast jeśli miała okres 28.09 no to 15 października test mógł wyjść pozytywny bez problemu.
Po prostu miała szybko owulacje typu 10 dc albo 12
Możliwe. Poprostu jesteśmy w szoku ze okres miała 2tyg temu. A już ma pozytywy 😅😅😅 dla mnie to takie troszkę wooooow.

To ja źle coś chyba liczę 😂
Bo mi wyszło, że miała okres 19 dni temu, a pozytywny test 14.10 czyli 17 dni temu. Więc jak owulacja by była w 9 dc no to zagnieżdżenie jakieś w 15 dc więc w 17 możliwy jest pozytywny test.
Jest też inna ewentualność, że jest w ciąży już od jakiegoś czasu, a to co wzięła za okres było po prostu jakimiś plamieniami 🙊
15tego miała kreskę która ona tylko widziała dziś ładne kreski. Sama widzialam na zdjęciu.. No nic. Pójdzie na hcg.. To się dowiemy 😅 ona właśnie mkala też 15tego września plamienia.. Moim zdaniem to był okres.. a 28moze jakieś plamienie.. Tak jak niektóre czasem mają w ciąży. Jeżeli by ba w ciąży z dnia 15wrzesnia to termin będzie miała na ten sam tydzień co ja 😇🤣🤣 jeżeli faktycznie 28wrzesnia miała jednak @ to ma początek lipca..

15tego miała kreskę która ona tylko widziała dziś ładne kreski. Sama widzialam na zdjęciu.. No nic. Pójdzie na hcg.. To się dowiemy 😅 ona właśnie mkala też 15tego września plamienia.. Moim zdaniem to był okres.. a 28moze jakieś plamienie.. Tak jak niektóre czasem mają w ciąży. Jeżeli by ba w ciąży z dnia 15wrzesnia to termin będzie miała na ten sam tydzień co ja 😇🤣🤣 jeżeli faktycznie 28wrzesnia miała jednak @ to ma początek lipca..
A nie chce dzis isc 🤭 mnie by chyba zzarla ciekawość 😅.

reklama
Do góry