reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny :) ja co prawda nie mam kota ale mamy pieska 🐶( a w sumie to malego człowieczka co pokazuje zdjecie ) jest z nami od 3 lat i doksonale wie kiedy jest zle dobrze lub cos sie dzieje :) od 6 tyg nie odstępuje mnie na krok xd

A co do samopoczucia ;( ja mam zaparcia i totalnie nie wiem co robić. Przez to boli mnie brzuch i panikuje :/ moze wy macie jakies sprawdzone sposoby?

Załączniki

• 20DE3484-7CAA-4D5B-9EB8-1D0CFE129634.jpeg
    20DE3484-7CAA-4D5B-9EB8-1D0CFE129634.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 70
Hej dziewczyny :) ja co prawda nie mam kota ale mamy pieska 🐶( a w sumie to malego człowieczka co pokazuje zdjecie ) jest z nami od 3 lat i doksonale wie kiedy jest zle dobrze lub cos sie dzieje :) od 6 tyg nie odstępuje mnie na krok xd

A co do samopoczucia ;( ja mam zaparcia i totalnie nie wiem co robić. Przez to boli mnie brzuch i panikuje :/ moze wy macie jakies sprawdzone sposoby?
Suszone śliwki albo owsianka👌
Psiak cudowny😍 U nas dwa, więc w łóżku coraz mniej miejsca🤣

Też mam psa a nawet dwa i trzy jakoś się zastanawiałam co ona tak za mną łazi 🙈🙈🙈 teraz już wiem 🤣 z tym że mój okruszek waży 45 kg wiec na brzuch jej nie wpuszczę ale łeb wciska mi na kolana cały czas ...😌
IMG_20211002_223018.jpg

Mi pomaga cola light (aspartam jest dozwolony w ciąży i w większej ilości zresztą ma odpowiednie właściwości) lub zjedzenie gorzkiej czekolady jak od dawna nic...
Ew wypłukanie się (mam bidetke to będąc na WC mogę sobie puścić wodę pod ciśnieniem)

Ja z zaparć przeszłam na biegunki, nawet nie wiem dlaczego. Odżywiam się tak samo 🤷‍♀️
Kiedys była super apka, ta obecnie to tragedia, więc też częściej wchodzę z przeglądarki.
Moja dwulatka dzisiaj powiedziała, ze woli siostrzyczke i ma być Misia tak jak kumpela ze żłobka 🙈

reklama
Dziewczyny, moja siostra miesiączkę miała 28wrzesnia.. Pozytywne testy wychodzą jej14-15-16 październik. Cykle ma 28dniowe.. Jestem w szoku... Tak szybko?

Do góry