reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
To jak już mowa o tortach to taki zrobiłam ostatnio na urodziny męża :) w smaku według mnie spoko i jadłam go mimo braku woreczka [emoji3]
IMG_20210911_171005.jpg

Wiesz jaki miałam stres jak musiałam zanieść taki tort do salki urodzinowej 🤣🤣 rodzice musieli dawać nam paragony od tortu albo zaświadczenia, że sami zrobili, że w razie czego jak ktoś się zatruje itd. I niosłam taki olbrzymi tort w kształcie smoka, ledwo byłam w stanie go unieść, paragon na 540zł i dookoła mnie biegające dzieci i zaglądające co niosę 🤣 był przepiękny, ale większość tortu została na talerzykach niezjedzona.
O jaaaa!😱 Jaka to presja😅 Dzieci to zawsze wydadzą szczerą opinie🤣 Moja przyjaciółka to w ogóle się wkurzyła i nawet na ślubie nie miała torta. Większość proponowała jej właśnie takie słodkie torty z toną cukru, więc się wkurzyła i stwierdziła, że skoro i tak ludzie mają w dupie tort, to co ona będzie się wysilac😅 za to do obiadu jako deser miał każdy malusi torcik czekoladowy, coś jak Brownie😉 i był też taki kącik ze słodyczami... babeczki, desery itp. Chyba nawet nikt nie zauważył że nie wjechał wielki tort i nie było fajerwerków🤣

Jeju jak ja uwielbiam torty [emoji7] najbardziej te z cukiernii, na weselech zawssze biegam po dokładkę[emoji28] mama jak robi domowy tort to mi tak już nie smakuje, bo wedlug niej im wiecej alkoholu tym lepiej a jeszcze dowali domowe wiśnie wódce i ogolnie zawsze coś przekombinuje.

Jeju jak ja uwielbiam torty [emoji7] najbardziej te z cukiernii, na weselech zawssze biegam po dokładkę[emoji28] mama jak robi domowy tort to mi tak już nie smakuje, bo wedlug niej im wiecej alkoholu tym lepiej a jeszcze dowali domowe wiśnie wódce i ogolnie zawsze coś przekombinuje.

Oj ja w ogóle nie lubię alkoholu i jak już pije to tak żeby go nie czuć 🤣 a w tortach, ciastach, czekoladkach bardzo, ale to bardzo mi przeszkadza i po prostu od zawsze ten alkohol z takich rzeczy mi śmierdział, a czekoladki z wiśnią z alkoholem są obrzydliwe. Tak samo nienawidzę kremów takich typowo maślanych, że aż mam tłuste podniebienie po nich 🤣

reklama
Oj ja w ogóle nie lubię alkoholu i jak już pije to tak żeby go nie czuć 🤣 a w tortach, ciastach, czekoladkach bardzo, ale to bardzo mi przeszkadza i po prostu od zawsze ten alkohol z takich rzeczy mi śmierdział, a czekoladki z wiśnią z alkoholem są obrzydliwe. Tak samo nienawidzę kremów takich typowo maślanych, że aż mam tłuste podniebienie po nich 🤣
Mój mąż tak ma. Ja bardzo lubię ciasta z kremem i torty ;)

Do góry