U
uzytkowniczkaa
Gość
Mam chodzące l4 a nie leżące dla Twojej wiadomościNo nie jest to zgodne z prawem. A w necie nikt nie jest anonimowy więc ja bym się nie chwaliła. Ale rób jak uważasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam chodzące l4 a nie leżące dla Twojej wiadomościNo nie jest to zgodne z prawem. A w necie nikt nie jest anonimowy więc ja bym się nie chwaliła. Ale rób jak uważasz
Jak nie ma wpisanego w L4, że musi leżeć to do kina jeszcze może. Na wakacje wyjechać może być problem i nie może podjąć się innej pracy zarobkowej...
Ps. Wyjechać na wakacje czy do sanatorium na L4 można, tylko do ZUS trzeba zgłosić zmianę adresu pobytu.
Co masz za problem ? Nie rozumiem ? Zajmij się swoim życiem ... Forum nie jest od umoralniania ludzi ...Kod 2 zezwala na wykonywanie czynności mające na celu zaspokojenie podstawowych potrzeb życiowych. No może ZUS uzna kino za paląca potrzebę życiową
Bedac na l4 nie mozesz podejmować się zadnej pracy zarobkowej.Hej a ja mam takie pytanie może ktoś się z tym spotkał. pracuje dla wydawnictw od czasu do czasu na umowę o dzieło i teraz sedno sprawy. Czy jeżeli byłabym na L4 lub na macierzyńskim to czy mogę podpisać taką umowę? Jednocześnie dodam że mam normalną pracę na umowę o pracę i z tego tytułu dostawalabym zasiłek z suszu.
Ja, akuraf mam Sfinksa wiec ona zawsze spi na mniePowiedzcie mi czy ktoś z Was ma kota w domu ? Bo mój od wczoraj ciągle leży mi na brzuchu jak tylko widzi że się położę na plecy odrazu przychodzi do mnie i kładzie mi się na brzuch nie wiem czy to dobry znak
ja mam dwa kocury brytyjskie. Też nie bardzo na mnie wchodzą. Czasami głaskanie na własnych warunkachMy brytyjke długowłosa, ale nie spi na nas. Tylko z nami, obok. Miziadło z niej jest.
No, Kleopatra uwielbia sie przytulać oto ona w łożuMy brytyjke długowłosa, ale nie spi na nas. Tylko z nami, obok. Miziadło z niej jest.