Jetkaa
Fanka BB :)
A to musiałam niedoczytac ja idę na pierwsze USG i będę w tedy 5+6 i zastanawiam się czy jest szansa na serduszkoPisała że była już akcja serduszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to musiałam niedoczytac ja idę na pierwsze USG i będę w tedy 5+6 i zastanawiam się czy jest szansa na serduszkoPisała że była już akcja serduszka
Mam różnice 10 lat pomiędzy synem i córka uwierz to jest mega fajna różnica wieku przynajmniej na etapie początkowym(mój syn bardzo mi pomagał po CC) u nas mała skończy zaraz 2 latka i dalej świetnie się dogadują mój syn jest mega opiekuńczy a ona świata poza nim nie widziU nas zapowiada się 12 lat różnicy (bez 1 lub 2 miesięcy najprawdopodobniej - jak będzie wcześniak)
Koty wyczuwają to. Rodzice mają kota i tez tak się pcha. Koty wyczuwają też reumatyzm u ludzi i podobne choroby. Rodziców bardzo często pcha się do mamy i wygrzewa jej miejsca z którymi miewa problemy W pracy często współpracuje z hodowcami i któryś kiedyś mi wspominał, że futro kotów ponoć ma jakieś jony czy cosik takiego co też może pomagać czy schorzeniach. Podobnie jest z owczym futerkiemPowiedzcie mi czy ktoś z Was ma kota w domu ? Bo mój od wczoraj ciągle leży mi na brzuchu jak tylko widzi że się położę na plecy odrazu przychodzi do mnie i kładzie mi się na brzuch nie wiem czy to dobry znak
Ale extra gratulacje podobny etap chyba się szykuje może będziecie razem rodzicDziewczyny wiecie jakie jaja?? Siostra starsza wykonana test ona też jest w ciąży
Wolałbym żeby nie wygrzewał mi brzucha z powodu problemówKoty wyczuwają to. Rodzice mają kota i tez tak się pcha. Koty wyczuwają też reumatyzm u ludzi i podobne choroby. Rodziców bardzo często pcha się do mamy i wygrzewa jej miejsca z którymi miewa problemy W pracy często współpracuje z hodowcami i któryś kiedyś mi wspominał, że futro kotów ponoć ma jakieś jony czy cosik takiego co też może pomagać czy schorzeniach. Podobnie jest z owczym futerkiem
Z OM 6+1 a z USG 5+4Który tydzień dokładnie? Było już serduszo?
Mój też od jakiś 2 tygodni ciągle na nogi na brzuch się kładzie, a wcześniej to tak bardzo sporadyczniePowiedzcie mi czy ktoś z Was ma kota w domu ? Bo mój od wczoraj ciągle leży mi na brzuchu jak tylko widzi że się położę na plecy odrazu przychodzi do mnie i kładzie mi się na brzuch nie wiem czy to dobry znak
Ja mam kota i powiem Ci ze zawsze wieczorem kładzie mi się na brzuchu i śpi a teraz od dwóch tygodni jest taka bardziej delikatna i kladzie się w okolice brzucha tylko także myślę że mój kot czujePowiedzcie mi czy ktoś z Was ma kota w domu ? Bo mój od wczoraj ciągle leży mi na brzuchu jak tylko widzi że się położę na plecy odrazu przychodzi do mnie i kładzie mi się na brzuch nie wiem czy to dobry znak
W poprzedniej ciąży pies mi się tak pchał na brzuch jak chciałam wstać to on tak śmiesznie tracił napięcie mięśniowe i udawał że śpi ciężko go było wtedy nawet podnieść, takie zwłokiWolałbym żeby nie wygrzewał mi brzucha z powodu problemów