reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
U nas zapowiada się 12 lat różnicy (bez 1 lub 2 miesięcy najprawdopodobniej - jak będzie wcześniak)
Mam różnice 10 lat pomiędzy synem i córka 👌😎 uwierz to jest mega fajna różnica wieku przynajmniej na etapie początkowym(mój syn bardzo mi pomagał po CC) u nas mała skończy zaraz 2 latka i dalej świetnie się dogadują mój syn jest mega opiekuńczy a ona świata poza nim nie widzi ♥️

Powiedzcie mi czy ktoś z Was ma kota w domu ? Bo mój od wczoraj ciągle leży mi na brzuchu jak tylko widzi że się położę na plecy odrazu przychodzi do mnie i kładzie mi się na brzuch nie wiem czy to dobry znak
Koty wyczuwają to. Rodzice mają kota i tez tak się pcha. Koty wyczuwają też reumatyzm u ludzi i podobne choroby. Rodziców bardzo często pcha się do mamy i wygrzewa jej miejsca z którymi miewa problemy😉 W pracy często współpracuje z hodowcami i któryś kiedyś mi wspominał, że futro kotów ponoć ma jakieś jony czy cosik takiego co też może pomagać czy schorzeniach. Podobnie jest z owczym futerkiem😉

Kurde wszyscy do kina... Też bym poszła😅 Ale ponoć sezon grypowy i wszyscy zaczynają smarkać i charkać🙄 Dostałam zalecenie, żeby siedzieć w domu🤣 Tak w skrócie😏 Także zazdraszczam Wam❤️
A na ogórast to zapraszam do spiżarki mamy🤣 Tylko nie wiem co ona na to powie🤣 ale ciężarnym chyba nie wypada odmawiać🤪

Koty wyczuwają to. Rodzice mają kota i tez tak się pcha. Koty wyczuwają też reumatyzm u ludzi i podobne choroby. Rodziców bardzo często pcha się do mamy i wygrzewa jej miejsca z którymi miewa problemy😉 W pracy często współpracuje z hodowcami i któryś kiedyś mi wspominał, że futro kotów ponoć ma jakieś jony czy cosik takiego co też może pomagać czy schorzeniach. Podobnie jest z owczym futerkiem😉
Wolałbym żeby nie wygrzewał mi brzucha z powodu problemów 🤣

Powiedzcie mi czy ktoś z Was ma kota w domu ? Bo mój od wczoraj ciągle leży mi na brzuchu jak tylko widzi że się położę na plecy odrazu przychodzi do mnie i kładzie mi się na brzuch nie wiem czy to dobry znak
Mój też od jakiś 2 tygodni ciągle na nogi na brzuch się kładzie, a wcześniej to tak bardzo sporadycznie
Image.jpeg

Ja mam kota i powiem Ci ze zawsze wieczorem kładzie mi się na brzuchu i śpi a teraz od dwóch tygodni jest taka bardziej delikatna i kladzie się w okolice brzucha tylko także myślę że mój kot czuje 😉😉

reklama
Do góry