reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Cieszę się że jak Bozia da to obie bedziemy mama i ponownie. Ale z drugiej strony się stresuje.. Jak nie daj Boże której się nie uda to może być ciężko :/ ona na lipiec by miała.. Do 12tyg kawał czasu.. A to najgorszy okres

moja pierwsza córka miała być Alicja, ale tak kopała w brzuchu, że się śmialiśmy, że Alicja to za grzecznie dla niej i ostatecznie została nazwana Ada 😃 teraz tak na prawdę jest mam wszystko jedno co do płci, chcę tylko zdrowego maluszka, ale fajnie by było mieć parkę i zobaczyć jak wychowuje się chłopca ;)
Zgadzam sie :) tyle ze ja byn chciala Ale 😅 mam synka, ale oczywiście byleby zdrowe i zostalo z nami, 🥰

Ja co prawda nie mam mdłości, ale jestem tak zmeczona. Wczoraj po pracy przespałam popołudnie (nigdy nie robię sobie drzemek). Dzisiaj wróciłam z pracy i marzę o spaniu, a tu mąż zamówił bilety na Bonda🤦‍♀️chyba zabiorę poduszkę...
Ja za to idę na venoma :) a też najlepiej bym z łóżka nie wychodziła 🤣

U nas córka ma być Klara. A z synem będzie problem. [emoji16]
Co do płci to wolimy córkę, choć mi ostatnio wszystko jedno.
Do kina to pojedziemy jak Matrix wyjdzie. I już się nie mogę doczekać!

reklama
Jakbym poczuła zapach popcornu, albo co gorsza tacosów z sosem serowym, to bym nawet reklam wszystkich nie obejrzała 😂
Ja już się popcornu karmelowego nie mogę doczekać ale jak sobie pomyślę o sosie serowym to też bleee... Do tego byłam dzisiaj u ortodontki miałam podkręcony aparat i żeby mnie bolą a nie mogę nic wziąć na ból :(

Do góry