Genadia
Fanka BB :)
Ale fajnieDziewczyny wiecie jakie jaja?? Siostra starsza wykonana test [emoji854]ona też jest w ciąży [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale fajnieDziewczyny wiecie jakie jaja?? Siostra starsza wykonana test [emoji854]ona też jest w ciąży [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]
Zgadzam sie tyle ze ja byn chciala Ale mam synka, ale oczywiście byleby zdrowe i zostalo z nami,moja pierwsza córka miała być Alicja, ale tak kopała w brzuchu, że się śmialiśmy, że Alicja to za grzecznie dla niej i ostatecznie została nazwana Ada teraz tak na prawdę jest mam wszystko jedno co do płci, chcę tylko zdrowego maluszka, ale fajnie by było mieć parkę i zobaczyć jak wychowuje się chłopca
Ja mam 1 dziecko z przyjaciółka super sprawa! Syn z 23.12 a jej vora z 24.12 gratulujęDziewczyny wiecie jakie jaja?? Siostra starsza wykonana test ona też jest w ciąży
Ja za to idę na venoma a też najlepiej bym z łóżka nie wychodziłaJa co prawda nie mam mdłości, ale jestem tak zmeczona. Wczoraj po pracy przespałam popołudnie (nigdy nie robię sobie drzemek). Dzisiaj wróciłam z pracy i marzę o spaniu, a tu mąż zamówił bilety na Bondachyba zabiorę poduszkę...
Ja siły na netflixa nie mam, a co dopiero kinoJa za to idę na venoma a też najlepiej bym z łóżka nie wychodziła
Jakbym poczuła zapach popcornu, albo co gorsza tacosów z sosem serowym, to bym nawet reklam wszystkich nie obejrzałaJa siły na netflixa nie mam, a co dopiero kino
Ja już się popcornu karmelowego nie mogę doczekać ale jak sobie pomyślę o sosie serowym to też bleee... Do tego byłam dzisiaj u ortodontki miałam podkręcony aparat i żeby mnie bolą a nie mogę nic wziąć na bólJakbym poczuła zapach popcornu, albo co gorsza tacosów z sosem serowym, to bym nawet reklam wszystkich nie obejrzała