reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja już się popcornu karmelowego nie mogę doczekać ale jak sobie pomyślę o sosie serowym to też bleee... Do tego byłam dzisiaj u ortodontki miałam podkręcony aparat i żeby mnie bolą a nie mogę nic wziąć na ból :(
O tak, popcorn karmelowy mmmmm.
Co do aparatu, mialam jako nastolatka, do dziś pamiętam ten ból.. brrrr, także doskonale Cie rozumiem

reklama
Snapchat-1154012924.jpg

Widok z cmentarza na Tatry 😇

Hej Dziewczyny, dzisiaj miałam pierwsza wizytę. Mamy 6 tydzień i już pojawiła się akcją serduszka, termin z OM na 9.06 a z USG 13.06, martwi mnie tylko krwiak podkosmówkowy dostałam na niego 2xLuteina i 3xDhupastan i 1xacard i oczywiście leżeć i odpoczywać cały czas, za miesiąc kolejna wizyta

Hej Dziewczyny, dzisiaj miałam pierwsza wizytę. Mamy 6 tydzień i już pojawiła się akcją serduszka, termin z OM na 9.06 a z USG 13.06, martwi mnie tylko krwiak podkosmówkowy dostałam na niego 2xLuteina i 3xDhupastan i 1xacard i oczywiście leżeć i odpoczywać cały czas, za miesiąc kolejna wizyta
Ja też biorę te leki bez acardu :) i też mam leżec i odpoczywac :) ale o żadnym krwiaku lekarz nie wspomniał :) ale miałam już plamienie także nie wiem czy też coś nie jest na rzeczy :( ehh ja widziałam tylko pęcherzyk kolejna wizyta za 2 tygodnie i zobaczymy czy usłyszę serduszko czy będzie znowu po fakcie :(

Ja też biorę te leki bez acardu :) i też mam leżec i odpoczywac :) ale o żadnym krwiaku lekarz nie wspomniał :) ale miałam już plamienie także nie wiem czy też coś nie jest na rzeczy :( ehh ja widziałam tylko pęcherzyk kolejna wizyta za 2 tygodnie i zobaczymy czy usłyszę serduszko czy będzie znowu po fakcie :(
Ja ogólnie nie miałam na szczęście żadnych plamien czy krwawień do tej pory wszystko było ok, chociaż nie powiem ze się trochę przestraszyłam😔, zobaczymy ten miesiąc napewno będzie decydujący . Obyśmy wszystkie szczęśliwe donosiły do końca nasze kropeczki ☺☺☺☺

Który tydzień dokładnie? Było już serduszo?

Powiedzcie mi czy ktoś z Was ma kota w domu ? Bo mój od wczoraj ciągle leży mi na brzuchu jak tylko widzi że się położę na plecy odrazu przychodzi do mnie i kładzie mi się na brzuch nie wiem czy to dobry znak

reklama
Do góry