U
uzytkowniczkaa
Gość
Ściągnęłam sobie aplikacje ciążowa i wkurzam się bo nie mogę przestawić tygodnia wg owulacji albo obliczeń lekarza pokazuje mi już 6 tydz a u mnie jest raptem chyba 4 xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ściągnęłam sobie aplikacje ciążowa i wkurzam się bo nie mogę przestawić tygodnia wg owulacji albo obliczeń lekarza pokazuje mi już 6 tydz a u mnie jest raptem chyba 4 xD
Cala seria *spam* na Bazie malin i czosnkuHelp! Ból gardła- co polecacie z rzeczy dozwolonych
Pre**nalenCala seria *spam* na Bazie malin i czosnku
Mam preglife . Nie znam daty porodu póki co jak mi lekarz poda to wpisze bo widzę faktycznie że jest taka opcja dzięki za pomocJaka masz aplikacje??? Może wystarczy zmienić datę porodu sam dopasuje aktualny tydzień, nie wpisywać OM
Pokombinuj sama sobie tak żeby wyszedł ci aktualny tydzień , tak się da zmieniać dane bez problemuMam preglife . Nie znam daty porodu póki co [emoji14] jak mi lekarz poda to wpisze bo widzę faktycznie że jest taka opcja [emoji16] dzięki za pomoc
W pierwszym wrodzona cytomegalia i rosnący u mnie stan zapalny - z 36tc...Znasz powód przedwczesnych porodów? Wszystko w porządku z dziećmi? W których tygodniach urodzone?
Moja córka jest z 34 tc. Ciekawe jak będzie tym razem.
Super! GratulacjeDobrze, dodatnia. 38.