reklama
Tuttifrutti00
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciukasy!Ja wlasnie czekam na pobranie krwi. Zobaczymy jak urosla trzymajcie kciuki
Tuttifrutti00
Pychota od tygodnia zajadam się chlebem z maselkiem i pomidorem. Taka moja faza Mąż mówi, że już patrzeć nie może na te pomidory W ciąży łapią mnie takie fazy na pomidory, albo pieczarkiU mnie na śniadanko standardowo chleb z masłem i pomidorem [emoji3] w ciążach to moja standardowa zachcianka. Normalnie jem jajka na rózne sposoby, teraz na samą myśl mnie mdli.
Kapozi
Hej, ma ktoś też dzisiaj wizytę? Ja o 17.45 i siedzę w pracy jak na szpilkach. Po poronieniu martwię się o wszytsko. Dodatkowo nie mam żadnych większych objawów i to powoduje u mnie podwójny stres, który wiem że niczego nie służy. Jestem dość mocno obstawiona lekami więc mam duża nadzieję że będzie wszytsko dobrze
Tuttifrutti00
Witam trzymam mocno kciuki i daj znać jak będziesz coś tylko wiedziałaCześć dziewczyny,właśnie wybieram sie na betę. Miałam byc kwietniowa mama, ale chyba jednak będę czerwcowa. Dlaczego chyba ? Obawiam sie, bo nie dostalam @ po stracie a tu juz
Tydzien temu mialam kontrol lekarz mówił, ze jestem juz po owu. Wykryto u mnie mutacje, muszę czym prędzej beta potwierdzić i zgłosić sie w takim razie do mojego lekarza, czy dostanę heparyne, bo była tylko mowa o acard.
A ile bierzesz acard? Ja biorę 150 i, clexane 0.6 juz wczoraj po teście wzielam. Zastanawiam sie dlaczego nie 75 .Cześć dziewczyny,właśnie wybieram sie na betę. Miałam byc kwietniowa mama, ale chyba jednak będę czerwcowa. Dlaczego chyba ? Obawiam sie, bo nie dostalam @ po stracie a tu juz
Tydzien temu mialam kontrol lekarz mówił, ze jestem juz po owu. Wykryto u mnie mutacje, muszę czym prędzej beta potwierdzić i zgłosić sie w takim razie do mojego lekarza, czy dostanę heparyne, bo była tylko mowa o acard.
Mamafasolki
A który jesteś tydzien? Mama ginekolog ma fajny tekst o USG wczesnej ciąży.Nie przy takim małym pęcherzyku chyba nie był w stanie
Wg mnie - sorry- ale hormony bez badania, na wszelki wypadek, to nie jest dobry pomysł...ale może jest to jakoś uzasadnione.
reklama
Kundlica
A czemu miałabyś nie brać euthyrox? Ja właśnie siedzę w kolejce na pobranie, ale mi moja endo zawsze mówiła, że przed badaniami mam normalnie wziąć [emoji4]Ja w pierwszej ciąży termin miałam na 14.06 i byłam w święta jakoś w 15-16 tygodniu i miałam ładna małą piłeczkę już widoczną [emoji3]
Byłam rano na becie, progesteronie, tsh i morfologii. Zapomniałam się i wzięłam euthyrox przed badaniem :/ mam nadzieję, że po południu będą wyniki [emoji6]
Też nie mam żadnych większych objawów [emoji4] ale wiem, że bardziej bym się martwiła gdybym miała a by nagle ustały..Hej, ma ktoś też dzisiaj wizytę? Ja o 17.45 i siedzę w pracy jak na szpilkach. Po poronieniu martwię się o wszytsko. Dodatkowo nie mam żadnych większych objawów i to powoduje u mnie podwójny stres, który wiem że niczego nie służy. Jestem dość mocno obstawiona lekami więc mam duża nadzieję że będzie wszytsko dobrze