reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

No niestety ja wróciłam do normalności po ok ponad 7 miesiącach bez terapii i bez leków się nie obeszło swoje przeszłam, także staram się dalej walczyć może tym razem Bozia mi w końcu da tego mojego wymarzonego bombelka[emoji85][emoji8]
Ogromnie współczuje tej historii [emoji17] zeszły rok też był dla mnie bardzo ciężki i mam nadzieję że nam wszystkim tutaj zaświeci słońce i kropki urosną na zdrowe łobuzy [emoji3590]

reklama
Cześć dziewczyny. @Tuttifrutti00 ja miałam tak w poprzedniej ciąży.. Nie spałam prawie nic.. Ciągle czytałam bo nie miałam co robić...

Ja dziś powtarzam Hcg, w poniedziałek było 125 oby dziś było więcej 😇48godz uplynie

A ja wlasie wyprawiam pierworodnego do zlobka i pojde na bete. Potem sie doturlam do pracy. Tez sie boje.
A powiem Wam czy moze ktos mial tak 🤔. W czwartek bylam u ginekologa taka rutynową wizyta przy moich lekach, w ogóle bralam leki obniżające płodność 😅 w nd mial byc okres a we wt wieczorem pozytywne testy. Nie ma szans ze on cos po endometrium widział?

Cześć dziewczyny. @Tuttifrutti00 ja miałam tak w poprzedniej ciąży.. Nie spałam prawie nic.. Ciągle czytałam bo nie miałam co robić...

Ja dziś powtarzam Hcg, w poniedziałek było 125 oby dziś było więcej 😇48godz uplynie
Trzymam kciuki!🤞😁
Ja coś spać nie mogę, bo wszystko mnie drażni, irytuje ... Wszystko słyszę i co chwilę się budzę. Do tego gorąco mi jak cholera momentami🙈 Nie wiem czy to kwestia hormonów, czy może za dużo myślę😅

Trzymam kciuki!🤞😁
Ja coś spać nie mogę, bo wszystko mnie drażni, irytuje ... Wszystko słyszę i co chwilę się budzę. Do tego gorąco mi jak cholera momentami🙈 Nie wiem czy to kwestia hormonów, czy może za dużo myślę😅
Myślę że to hormony dzialaja 😅 bo wypieki na buzi też mam ciągle.. Jak ktoś coś do mnie powie to od paru dni odrazu się czerwienie 😂 mnie ostatnio zdenerwowal mój D, i się mu dostało zrypke a on mówi "aha i się zaczęło, jeszcze tylko 8miesiecy" I w sumie zaczęliśmy się śmiać 😂

Nie dziękuję 😇

Myślę że to hormony dzialaja 😅 bo wypieki na buzi też mam ciągle.. Jak ktoś coś do mnie powie to od paru dni odrazu się czerwienie 😂 mnie ostatnio zdenerwowal mój D, i się mu dostało zrypke a on mówi "aha i się zaczęło, jeszcze tylko 8miesiecy" I w sumie zaczęliśmy się śmiać 😂

Nie dziękuję 😇
Ooooo! To był u mnie sygnał, że chyba coś zaczęło się dziać. Jeszcze nim zrobiłam test, oberwało się mojemu mężowi🤣 za jakąś pierdołe... 🤣 A tak samo miałam przy pierwszej ciąży (niestety straconej), że mąż miał ciężki czas ze mną🤣

Ooooo! To był u mnie sygnał, że chyba coś zaczęło się dziać. Jeszcze nim zrobiłam test, oberwało się mojemu mężowi🤣 za jakąś pierdołe... 🤣 A tak samo miałam przy pierwszej ciąży (niestety straconej), że mąż miał ciężki czas ze mną🤣
Najgorsze uczucie dla mnie to jest takie ciśnienie w środku złości. Tak miałam w POprzedniej ciąży.. Musialam brać jakieś tabletki dozwolone dla kobiet w ciazy na nerwy..Sama czułam się że soba źle. Każdy Mnie denerwował.. Najgorszy czas dla mnie to Byl 3 miesiac.. Nie dość że ryczałam i Krzyczałam. O rany.. Naszczescie później mi przeszło..

U nas pada snieggggg 😇😇😇 mój starszak będzie zadowolony 😇
Już mi mówił że jak spadnie snieg to napisze list do Mikołaja 😂
Syn prosił Boga 2lata o rodzeństwo po śmierci młodszego synka. Tak bardzo pragnę żeby było dobrze i żeby w końcu miał rodzeństwo na tym świecie. Chciała bym mu powiedzieć że spełni się jego pragnienie. Ale ogłoszę to w grudniu po badaniach..
Nie mogę doczekać się jego reakcji

reklama
Najgorsze uczucie dla mnie to jest takie ciśnienie w środku złości. Tak miałam w POprzedniej ciąży.. Musialam brać jakieś tabletki dozwolone dla kobiet w ciazy na nerwy..Sama czułam się że soba źle. Każdy Mnie denerwował.. Najgorszy czas dla mnie to Byl 3 miesiac.. Nie dość że ryczałam i Krzyczałam. O rany.. Naszczescie później mi przeszło..

U nas pada snieggggg 😇😇😇 mój starszak będzie zadowolony 😇
Już mi mówił że jak spadnie snieg to napisze list do Mikołaja 😂
Syn prosił Boga 2lata o rodzeństwo po śmierci młodszego synka. Tak bardzo pragnę żeby było dobrze i żeby w końcu miał rodzeństwo na tym świecie.CC
Na pewno dostanie w końcu swój wymarzony prezent🥰 Mi maz obiecal na urodziny bąbla i oby w końcu się udało😅 Urodziny mam 30 grudnia, więc całkiem prawdopodobne, że bąbel będzie już z nami... Tylko w brzuszku😅😉
Kurcze te obawy i nerwy są najgorsze, a jeszcze przez to całe szalenstwo hormonalne strasznie się nakręcamy🙈 Wcześniej tygodnie u mnie leciały jak szalone, a teraz to nawet każdy dzień wydaje mi się taki długi🤣

Do góry