reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

No niestety ja wróciłam do normalności po ok ponad 7 miesiącach bez terapii i bez leków się nie obeszło swoje przeszłam, także staram się dalej walczyć może tym razem Bozia mi w końcu da tego mojego wymarzonego bombelka[emoji85][emoji8]
Ogromnie współczuje tej historii [emoji17] zeszły rok też był dla mnie bardzo ciężki i mam nadzieję że nam wszystkim tutaj zaświeci słońce i kropki urosną na zdrowe łobuzy [emoji3590]

reklama
Cześć dziewczyny. @Tuttifrutti00 ja miałam tak w poprzedniej ciąży.. Nie spałam prawie nic.. Ciągle czytałam bo nie miałam co robić...

Ja dziś powtarzam Hcg, w poniedziałek było 125 oby dziś było więcej 😇48godz uplynie

A ja wlasie wyprawiam pierworodnego do zlobka i pojde na bete. Potem sie doturlam do pracy. Tez sie boje.
A powiem Wam czy moze ktos mial tak 🤔. W czwartek bylam u ginekologa taka rutynową wizyta przy moich lekach, w ogóle bralam leki obniżające płodność 😅 w nd mial byc okres a we wt wieczorem pozytywne testy. Nie ma szans ze on cos po endometrium widział?

Cześć dziewczyny. @Tuttifrutti00 ja miałam tak w poprzedniej ciąży.. Nie spałam prawie nic.. Ciągle czytałam bo nie miałam co robić...

Ja dziś powtarzam Hcg, w poniedziałek było 125 oby dziś było więcej 😇48godz uplynie
Trzymam kciuki!🤞😁
Ja coś spać nie mogę, bo wszystko mnie drażni, irytuje ... Wszystko słyszę i co chwilę się budzę. Do tego gorąco mi jak cholera momentami🙈 Nie wiem czy to kwestia hormonów, czy może za dużo myślę😅

Trzymam kciuki!🤞😁
Ja coś spać nie mogę, bo wszystko mnie drażni, irytuje ... Wszystko słyszę i co chwilę się budzę. Do tego gorąco mi jak cholera momentami🙈 Nie wiem czy to kwestia hormonów, czy może za dużo myślę😅
Myślę że to hormony dzialaja 😅 bo wypieki na buzi też mam ciągle.. Jak ktoś coś do mnie powie to od paru dni odrazu się czerwienie 😂 mnie ostatnio zdenerwowal mój D, i się mu dostało zrypke a on mówi "aha i się zaczęło, jeszcze tylko 8miesiecy" I w sumie zaczęliśmy się śmiać 😂

Nie dziękuję 😇

Myślę że to hormony dzialaja 😅 bo wypieki na buzi też mam ciągle.. Jak ktoś coś do mnie powie to od paru dni odrazu się czerwienie 😂 mnie ostatnio zdenerwowal mój D, i się mu dostało zrypke a on mówi "aha i się zaczęło, jeszcze tylko 8miesiecy" I w sumie zaczęliśmy się śmiać 😂

Nie dziękuję 😇
Ooooo! To był u mnie sygnał, że chyba coś zaczęło się dziać. Jeszcze nim zrobiłam test, oberwało się mojemu mężowi🤣 za jakąś pierdołe... 🤣 A tak samo miałam przy pierwszej ciąży (niestety straconej), że mąż miał ciężki czas ze mną🤣

Ooooo! To był u mnie sygnał, że chyba coś zaczęło się dziać. Jeszcze nim zrobiłam test, oberwało się mojemu mężowi🤣 za jakąś pierdołe... 🤣 A tak samo miałam przy pierwszej ciąży (niestety straconej), że mąż miał ciężki czas ze mną🤣
Najgorsze uczucie dla mnie to jest takie ciśnienie w środku złości. Tak miałam w POprzedniej ciąży.. Musialam brać jakieś tabletki dozwolone dla kobiet w ciazy na nerwy..Sama czułam się że soba źle. Każdy Mnie denerwował.. Najgorszy czas dla mnie to Byl 3 miesiac.. Nie dość że ryczałam i Krzyczałam. O rany.. Naszczescie później mi przeszło..

U nas pada snieggggg 😇😇😇 mój starszak będzie zadowolony 😇
Już mi mówił że jak spadnie snieg to napisze list do Mikołaja 😂
Syn prosił Boga 2lata o rodzeństwo po śmierci młodszego synka. Tak bardzo pragnę żeby było dobrze i żeby w końcu miał rodzeństwo na tym świecie. Chciała bym mu powiedzieć że spełni się jego pragnienie. Ale ogłoszę to w grudniu po badaniach..
Nie mogę doczekać się jego reakcji

reklama
Najgorsze uczucie dla mnie to jest takie ciśnienie w środku złości. Tak miałam w POprzedniej ciąży.. Musialam brać jakieś tabletki dozwolone dla kobiet w ciazy na nerwy..Sama czułam się że soba źle. Każdy Mnie denerwował.. Najgorszy czas dla mnie to Byl 3 miesiac.. Nie dość że ryczałam i Krzyczałam. O rany.. Naszczescie później mi przeszło..

U nas pada snieggggg 😇😇😇 mój starszak będzie zadowolony 😇
Już mi mówił że jak spadnie snieg to napisze list do Mikołaja 😂
Syn prosił Boga 2lata o rodzeństwo po śmierci młodszego synka. Tak bardzo pragnę żeby było dobrze i żeby w końcu miał rodzeństwo na tym świecie.CC
Na pewno dostanie w końcu swój wymarzony prezent🥰 Mi maz obiecal na urodziny bąbla i oby w końcu się udało😅 Urodziny mam 30 grudnia, więc całkiem prawdopodobne, że bąbel będzie już z nami... Tylko w brzuszku😅😉
Kurcze te obawy i nerwy są najgorsze, a jeszcze przez to całe szalenstwo hormonalne strasznie się nakręcamy🙈 Wcześniej tygodnie u mnie leciały jak szalone, a teraz to nawet każdy dzień wydaje mi się taki długi🤣

Do góry