reklama
Tuttifrutti00
Fanka BB :)
Ale tego śniegu to Ci zazdraszczam U mnie jedynie deszcz i typowa jesieńJa star się nie myśleć, żeby się nie stresować
Czyli w tę święta to my robimy za bombki
Fakt euforia jest. Tu max szczęście z ciąży, a tu z drugiej strony max strach żeby było wszystko dobrze i weź tu nie zwariuj
Ja w ogóle w pierwszej ciąży test robiłam w Mikołajki, także mieliśmy piękny prezent Mikołajkowy Tylko tak jak wspominałam niestety stracona.
Bombki haha przynajmniej nie da się nas nie zauważyć oby tylko wszystko cudownie szło, bo strasznie się boje
Eevee
no dokładnie.
Ja mam czasami takie uczucie jakby mi wszystko w środku drżało ze stresu z nerwów. Jakby trzęsła mi się cała macica co jest mega dziwne i nie potrafię tego czasami powstrzymać.
A na święta to chyba jeszcze nie będzie nic widać ;D ale na pewno będziemy lśnić
jak lampeczki
Ja mam czasami takie uczucie jakby mi wszystko w środku drżało ze stresu z nerwów. Jakby trzęsła mi się cała macica co jest mega dziwne i nie potrafię tego czasami powstrzymać.
A na święta to chyba jeszcze nie będzie nic widać ;D ale na pewno będziemy lśnić
jak lampeczki
Tuttifrutti00
Dzisiaj wyprawiałam męża do pracy i zrobiłam mu kanapki do pracy i śniadanko w domu. A ten mi wpycha jedną ze swoich kanapek. Ja nigdy tak wcześnie śniadań nie jadłam, jakoś apetytu nie mam z rana, więc zaczęłam nosem kręcić a mąż do mnie "Ty może nie chcesz, ale bąbel pewnie chce zjeść" Śmiać mi się chciało, słodkie to było... Od kiedy test pozytywny to w słowach męża bąbel jest już ciągle z nami
Joannaa24
Zależy która ciąża. U mnie trzecia więc już na pewno będzie bombeczka. [emoji16]
W pierwszej miałam termin na lipiec to dopiero w kwietniu coś urosło, a w drugiej to praktycznie od razu. Ale zaszłam rok po pierwszym porodzie.
Teraz mam lekki flaczek ze skóry, który wieczorami ładnie się zaokrągla. [emoji3590]
W pierwszej miałam termin na lipiec to dopiero w kwietniu coś urosło, a w drugiej to praktycznie od razu. Ale zaszłam rok po pierwszym porodzie.
Teraz mam lekki flaczek ze skóry, który wieczorami ładnie się zaokrągla. [emoji3590]
no dokładnie.
jak lampeczki
Eevee
O kurczę no to faktycznie szybciutko Ja ogólnie mam duży brzuch (u mnie rodzinna jest oponka) więc u mnie nie będzie widać za szybko. Chociaż mam bardzo zaokrąglone podbrzusze i balonik jest większy niż za pierwszym razem.Zależy która ciąża. U mnie trzecia więc już na pewno będzie bombeczka. [emoji16]
Życzę ci ładnego okrąglaczka na święta.
Passtelova
To zaokrąglone podbrzusze jest słodkie szarpanie na wymioty, z którymi się dzisiaj obudziłam już mniej
Mamafasolki
Mój syn był właśnie takim młodszym pęcherzykiem. To są dosłownie mm. Jeśli jest akcja serca, to moja ginekolog na prawdę nie robiła długiego USG.staram się tak właśnie myśleć
reklama
Anolik
Ja w pierwszej ciąży termin miałam na 14.06 i byłam w święta jakoś w 15-16 tygodniu i miałam ładna małą piłeczkę już widoczną
Byłam rano na becie, progesteronie, tsh i morfologii. Zapomniałam się i wzięłam euthyrox przed badaniem :/ mam nadzieję, że po południu będą wyniki
Byłam rano na becie, progesteronie, tsh i morfologii. Zapomniałam się i wzięłam euthyrox przed badaniem :/ mam nadzieję, że po południu będą wyniki