reklama
Aniaaq
Zaciekawiona BB
Chyba musisz mi dać jakieś wskazówki bo ja robię wszystko a tu nadal cisza...Chyba faktycznie zaczyna sie coś u nas dziac. Skurczy jest wiecej lecz jeszcze nie regularne mała grupka czopu byla na papierze
Sprzatanie pomogło
Aniaaq
Zaciekawiona BB
Ja dzisiaj śpię żywcem.. robię tylko to co muszę.. aaa dodam że przesypiam całe noce z przerwami na siku. Nie wiem co się ze mną dzieje
Też regularnie wstaję w nocy do łazienki w ciągu dnia nie jest to aż tak bardzo uciążliweJa dzisiaj mam dosyć produktywny dzień, a nocki u mnie różnie ale zawsze wstaje o tych samych porach na siku w nocy
Heh wysprzatałam w szafie duzej, malej poukladalam w komodzie, wytarte kurze i czekamy na dalszy rozwojChyba musisz mi dać jakieś wskazówki bo ja robię wszystko a tu nadal cisza...
Angiee
Fanka BB :)
Chyba idę się wziąć za porządkiHeh wysprzatałam w szafie duzej, malej poukladalam w komodzie, wytarte kurze i czekamy na dalszy rozwoj
Angelr
Zaangażowana w BB
U mnie to samo jutro mam ktg i lekarza, no zobaczymy co powie.Hej dziewczyny, jak tam samopoczucie?
Ja jestem po dzisiejszej wizycie, termin na jutro ale nadal nie ma żadnych oznak zbliżającego się porodu
Angelr
Zaangażowana w BB
Byłam na ktg i u lekarza dzisiaj. Brak oznak porodu, wszystko "pozamykane". Dzisiaj równo 40 tydzień. W środę znowu lekarz i w czwartek szpital, jak do tego czasu nie urodzę. Co prawda lekarz mówi, że w ciągu 24 godzin wszystko może się zmienić, więc tak naprawdę to nic nie wiadomo. Trzymajcie kciuki, żebym w ciągu tygodnia urodziła
Bardzo trzymamy kciuki.Byłam na ktg i u lekarza dzisiaj. Brak oznak porodu, wszystko "pozamykane". Dzisiaj równo 40 tydzień. W środę znowu lekarz i w czwartek szpital, jak do tego czasu nie urodzę. Co prawda lekarz mówi, że w ciągu 24 godzin wszystko może się zmienić, więc tak naprawdę to nic nie wiadomo. Trzymajcie kciuki, żebym w ciągu tygodnia urodziła
Lovemetender
Początkująca w BB
Cześć Wszystkim,
Ja już po.
W czwartek miałam cc- dochodzę do siebie.
Ja już po.
reklama
Aniaaq
Zaciekawiona BB
Aaaa gratuluję miałaś planowane CC ?Cześć Wszystkim,
Ja już po.
Ja nadal czekam.... Już 2 dni po terminie. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie coś się ruszy, dzisiaj w nocy obudziły mnie rewolucje żołądkowe