reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

A jak tam wasze apetyty? Ja nie wiem co mi się ostatnio dzieję mogła bym jeść za dwóch... Cała ciążę jadłam raczej normalnie tzn tak jak przed ciążą a teraz mnie już naprawdę ponosi tak jakby mój żołądek nie miał dna...zaczynam 38tc mam już +14kg gdzie 3 kg przytyłam przez ostatnie 3 tyg....
U mnie apetyt zmalal. Moglabym w ogole nie jesc..

reklama
Hej dziewczyny. Dawno tu nie zaglądałam. Jak tam u was? Coś sie zaczyna? Ja już tak bardzo chcialabym urodzić ale nic sie nie zapowiada. Jutro zaczynam 38tc. Termin z om na 13.06 ( chociaż mialam nieregularne bo przed ciązą mialam implant) termin z prenatalnych na 5.06 ale z ostatmiego usg pokazalo 27 maj i mialam taką nadzieje ze voś bedzie a tu nic. Teraz wizyta we wtorek i kolejne ktg. Mam nadzieje ze cos sie bedzie działo

Hej dziewczyny. Dawno tu nie zaglądałam. Jak tam u was? Coś sie zaczyna? Ja już tak bardzo chcialabym urodzić ale nic sie nie zapowiada. Jutro zaczynam 38tc. Termin z om na 13.06 ( chociaż mialam nieregularne bo przed ciązą mialam implant) termin z prenatalnych na 5.06 ale z ostatmiego usg pokazalo 27 maj i mialam taką nadzieje ze voś bedzie a tu nic. Teraz wizyta we wtorek i kolejne ktg. Mam nadzieje ze cos sie bedzie działo
Zawsze sie bierze termin z prenatalnych. Czyli u Ciebie 5.06. Ten 27.05. juz nie jest miarodajny, bo kazde dziecko rosnie w swoim tempie. Wiec moze do tego 5.06. coś ruszy. U mnie z OM na 15.06. a z usg na 12.06. ale tez nic się nie zapowiada 😳

Zawsze sie bierze termin z prenatalnych. Czyli u Ciebie 5.06. Ten 27.05. juz nie jest miarodajny, bo kazde dziecko rosnie w swoim tempie. Wiec moze do tego 5.06. coś ruszy. U mnie z OM na 15.06. a z usg na 12.06. ale tez nic się nie zapowiada 😳
Ja też mam termin na 12 i tak samo jak u ciebie póki co nic się nie zapowiada na wcześniejsze rozwiązanie jedynie czasami w nocy boli mnie podbrzusze i to właściwie tyle ehh

Ja też mam termin na 12 i tak samo jak u ciebie póki co nic się nie zapowiada na wcześniejsze rozwiązanie jedynie czasami w nocy boli mnie podbrzusze i to właściwie tyle ehh
Ja mam termin na 2.06 a objawy takie jak u ciebie 😁 mam nadzieję, że w najbliższym czasie coś się ruszy 😉

Z jednej strony dobrze jakby maluch w brzuchu sie jeszcze wstrzymał bo mam wizyte dopiero jutro a moj lekarz 3 tyg temu stwierdzil ze dopiero teraz we wtorek zrobimy badanie GBS czyli 38+2tc

Hej dziewczyny, jak tam samopoczucie? 😉
Ja jestem po dzisiejszej wizycie, termin na jutro ale nadal nie ma żadnych oznak zbliżającego się porodu 😔

Ja dzisiaj śpię żywcem.. robię tylko to co muszę.. aaa dodam że przesypiam całe noce z przerwami na siku. Nie wiem co się ze mną dzieje 🙈😂

reklama
Do góry