reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dzisiaj byłam na wizycie u mojej doktor.Powiedziałam jej o wycieku z piersi.Ciąża zagrożona,dostałam luteine na podtrzymanie i zalecenie wyłącznie leżenia do końca plackiem w łóżku.Ponoć mam problem z hormonami stąd też upławy, nie ma mowy o zapaleniu wyniki moczu mam prawidłowe.hemoglobine też troszke za niską.
I skąd te zagrożenie? Miałaś bóle jakieś??

reklama
Dzisiaj byłam na wizycie u mojej doktor.Powiedziałam jej o wycieku z piersi.Ciąża zagrożona,dostałam luteine na podtrzymanie i zalecenie wyłącznie leżenia do końca plackiem w łóżku.Ponoć mam problem z hormonami stąd też upławy, nie ma mowy o zapaleniu wyniki moczu mam prawidłowe.hemoglobine też troszke za niską.
Ojej a co się dzieje? Dlaczego ciaza zagrożona? Coś Ciebie boli?

Gdy chodzę bądź stoję mam ciągle uczucie parcia na pęcherz i chęci iść siuku nie wiem czy to przez te bakterie w moczu czy może to normalny objaw na tym etapie ciąży 23tydz? Jak to u was wygląda
ja czuję że muszę baaaaardzo iść siku a siadam i ledwo co leci🙈 mocz badałam dzisiaj i super, ale czuję że dziecię mi tam gmyra często ale również kopie nad pępkiem takze wiercipięta. 24+0

Gdy chodzę bądź stoję mam ciągle uczucie parcia na pęcherz i chęci iść siuku nie wiem czy to przez te bakterie w moczu czy może to normalny objaw na tym etapie ciąży 23tydz? Jak to u was wygląda
W ostatniej ciąży miałam to samo. Czyli dzidziuś uciskał mi na pęcherz i w dniu porodu i przyjęcia do szpitala (miałam już bóle) położną dziwiło to że mam dość wysoko brzuch jak do porodu. Poprosiła lekarza o USG i podczas porodu okazało się że mały zatrzymał się właśnie na pęcherzu moczowym dlatego nie chciał zejść niżej. Ja znowu teraz w ciąży mam dziwne uczucie przy robieniu siusiu mam wrażenie jak bym była tam niżej opuchnięta bo mnie aż rwie. W ogóle to każdą ciąża inna jest. Wczoraj poroniłam trochę więcej w domu i dzisiaj się ruszyć nie mogę. Na plecach leżeć nie mogę bo dzidziuś jakiś ucisk musi robić i po prostu ból niesamowity żeby się przekręcić i wstać. Wczoraj to sobie pomyślałam że jeżeli ja w tej chwili mam takie dolegliwości to co będzie w kwietniu. Niby ciążę dobrze wszystkie znosiłam ale jednak każda inna. Każdy mówi odpoczywaj... Kiedy się nie da😁 bo jak same wiecie w domu jest robota zawsze. Miłego dnia Wam życzę dziewczyny😊

Cooo, jak to możliwe? Dlaczego tak nagle ciąża jest zagrożona i o jakie hormony chodzi? 😱 Myślałam, że ten wyciek z piersi to po prostu siara...

Cooo, jak to możliwe? Dlaczego tak nagle ciąża jest zagrożona i o jakie hormony chodzi? 😱 Myślałam, że ten wyciek z piersi to po prostu siara...
Ja na 100% też bym pomyślała że to siara. Może jakieś dodatkowe objawy były ... W pierwszej ciąży szyjka mi się skracała i leżałam w szpitalu tydzień ale objaw był taki że miałam nieduże plamienia. W kolejnych ciążach tego nie było ale myślę że objawy organizm wysyła jak się coś dzieje. A z piersi to nie wiem co może wypływać jak nie siara.

Nie wiem czy któraś z Was ma taki objaw ja mam raz na jakiś czas takiebuczucie jak by mi się pokarm zbierał dosłownie. Nigdy tego wcześniej nie miałam. Rwanie i uczucie jakby mleko napływało 😁 fajne uczucie😁 ale mleka nie ma i siary też nie.

reklama
Do góry