Mam to samo, pytałam moją gin i po prostu dziecko tak mi naciska…. Mocz mam prawidłowy, mam 21tcGdy chodzę bądź stoję mam ciągle uczucie parcia na pęcherz i chęci iść siuku nie wiem czy to przez te bakterie w moczu czy może to normalny objaw na tym etapie ciąży 23tydz? Jak to u was wygląda
reklama
Aniaaq
Zaciekawiona BB
Raczej bakterie, u mnie jest 24 tydzień a wcale nie odczuwam jakiegoś strasznego parcia na pęcherzGdy chodzę bądź stoję mam ciągle uczucie parcia na pęcherz i chęci iść siuku nie wiem czy to przez te bakterie w moczu czy może to normalny objaw na tym etapie ciąży 23tydz? Jak to u was wygląda
Kinga10204
Fanka BB :)
Nie jest mówione, że to bakterie, każde dziecko jest inaczej ułożone ja małego czuje bardzo nisko i też czuje parcie na pęcherz a mocz ok. U mnie dziś 22+7
MagdaLena4
Zaangażowana w BB
Każda z nas ma swoje zdanie i wie co najlepsze będzie dla jej dziecka co do tematu leżaczków też zdania są podzielone. U mnie akurat wszystkie dzieci wychowywały się w leżaczku. Teraz będzie czwarty dzidziuś i myślę że leżak będzie zakupiony. Fajna sprawa nawet podczas wykonywania obowiązków bo leżak wszędzie tam gdzie ja i dzidziuś na oku. Jeżeli chodzi o matę też się fajnie sprawdza ale mi akurat u ciut większego dzidziusia
Shee92
Dziewczyny ja jestem załamana nie dość że te bakterie w moczu to jeszcze syn zaraził mnie owsikami i to akurat teraz... dzwoniłam do lekarza i powiedziała że w ciąży nie można zastosować lekarstwa jedynie domowe sposoby...co mnie jeszcze czeka do końca ciąży to ja już nie wiem...
Anee_tka
Z domowych sposobów to polecam pestki z dyni. Jeść oczywiscieDziewczyny ja jestem załamana nie dość że te bakterie w moczu to jeszcze syn zaraził mnie owsikami i to akurat teraz... dzwoniłam do lekarza i powiedziała że w ciąży nie można zastosować lekarstwa jedynie domowe sposoby...co mnie jeszcze czeka do końca ciąży to ja już nie wiem...
Jetkaa
U nas młody miał owsiki. Ja jadłam dużo kapusty kiszonej i ogórków Kiszonych tak zaleciła mi babcia i faktycznie pomogloDziewczyny ja jestem załamana nie dość że te bakterie w moczu to jeszcze syn zaraził mnie owsikami i to akurat teraz... dzwoniłam do lekarza i powiedziała że w ciąży nie można zastosować lekarstwa jedynie domowe sposoby...co mnie jeszcze czeka do końca ciąży to ja już nie wiem...
Anee_tka
O tak też prawda. Kiszonki. No i polecam wyprać posciele i bielizne wysokiej temperaturze. A nawet wszystko jeszcze dokladnie przeprasować. Nooo i zgłosić w przedszkolu <o ile tam jeszcze nie wiedzą> tam też trzeba gruntowanie posprzatać i dobrze, żeby inni rodzice dzialali u swoich dzieci.U nas młody miał owsiki. Ja jadłam dużo kapusty kiszonej i ogórków Kiszonych tak zaleciła mi babcia i faktycznie pomoglo
Dzisiaj byłam na wizycie u mojej doktor.Powiedziałam jej o wycieku z piersi.Ciąża zagrożona,dostałam luteine na podtrzymanie i zalecenie wyłącznie leżenia do końca plackiem w łóżku.Ponoć mam problem z hormonami stąd też upławy, nie ma mowy o zapaleniu wyniki moczu mam prawidłowe.hemoglobine też troszke za niską.
reklama
Jetkaa
Na wyciek z piersi dostałaś luteine?Dzisiaj byłam na wizycie u mojej doktor.Powiedziałam jej o wycieku z piersi.Ciąża zagrożona,dostałam luteine na podtrzymanie i zalecenie wyłącznie leżenia do końca plackiem w łóżku.Ponoć mam problem z hormonami stąd też upławy, nie ma mowy o zapaleniu wyniki moczu mam prawidłowe.hemoglobine też troszke za niską.