reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
No niektórzy na FB wstawiają że są w ciąży w 2 miesiącu a my się boimy bo już raz straciłyśmy i żyjemy w strachu i wierzymy zabobonom troszkę :p już jedna osoba nas opuściła to przykre :(
Ja jestem w pierwszej ciąży, a wie tylko mój narzeczony i przyjaciółka. Z informacją dla rodziców chcemy jeszcze poczekać chociaż do momentu jak dowiem się, że serduszko bije 😊 mimo tego, że nie miałam wcześniej żadnych złych przeżyć to jakoś wolę być ostrożna niż od razu wszystkim mówić.

Ja jestem w pierwszej ciąży, a wie tylko mój narzeczony i przyjaciółka. Z informacją dla rodziców chcemy jeszcze poczekać chociaż do momentu jak dowiem się, że serduszko bije 😊 mimo tego, że nie miałam wcześniej żadnych złych przeżyć to jakoś wolę być ostrożna niż od razu wszystkim mówić.
No i super :) ja najchętniej bym nikomu nie mówiła ale niestety jak powiem w pracy to się zaraz rozejdzie po wszystkich biedrach .... Nienawidze takich sytuacji... Zaraz plota pójdzie w świat ... Już ochroniarz wszystkim powiedział że w ciąży jestem bo dużo sikam xD

🙈 ja w pierwszej ciąży też się chwalilam wszystkim po wizycie z zarodkiem i serduszkiem, teraz już jestem bardziej świadoma i może po prenatalnych zacznę trochę bardziej się cieszyć i mówić o tym. Smutne to jest, ze nie możemy się tak po prostu cieszyć tym pięknym stanem 😞
dokładnie miałam to sano. Chwaliłam się po teście. Mama jednak nie wypaplala. Tym razem jednak podchodzę inaczej. Wiem ja partner i dwie przyjaciółki. Tyle mi wystarczy. Was nie liczę 😂😂😂

Sama jestem oszczędna w radości ale kto powiedział że to lepiej? Jeśli coś pójdzie nie tak i tak będę cierpieć. A może właśnie warto byłoby się cieszyć ciąża póki jest i nie martwić na zapas. ;) Ja tak nie umiem, ale skoro ktoś nie dopuszcza czarnych mysli- spoko.

Część dziewczyny, tak Was trochę podczytuję bo sama jestem przez robieniem testu i chciałam tylko podpytać, czy po samej owulacji miałyście jakieś objawy, przeczucia? :)

reklama
Ja się z Wami żegnam. W środę beta 590 dziś 314 [emoji17] Cóż takie życie. Życzę Wam wszystkim powodzenia i ślicznych bobasków. Trzymajcie się cieplutko [emoji3590]
Trzymaj się. Ja po pierwszym poronieniu (12tc) zaszłam od razu w kolejna ciążę, tym razem szczęśliwie. Przytulam.

Do góry