reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Właśnie wyszła z salonu klientka która chwaliła się usg córki w 6 tc. Ja zamarłam przez chwile… Ja nikomu jeszcze ani słowa a jestem już prawie 3 tyg po planowanej @. Nikt w pracy nie wie ani w rodzinie. A ta kobita cała uradowana i pokazuje usg pęcherzyka 🙈

reklama
Właśnie wyszła z salonu klientka która chwaliła się usg córki w 6 tc. Ja zamarłam przez chwile… Ja nikomu jeszcze ani słowa a jestem już prawie 3 tyg po planowanej @. Nikt w pracy nie wie ani w rodzinie. A ta kobita cała uradowana i pokazuje usg pęcherzyka 🙈
Ja w pierwszej ciąży też tak się chwalilam ciąża i skakałam z radości :) ale teraz chłodniej do tego podchodzę też wiedzą tylko 4 osoby :) a może córka wcale nie wie że jej mama tak rozpowiada o jej ciąży :)

Pierwsza ciąża wszyscy się cieszyli i skakali z radości cała moja rodzina i znajomi teraz wszyscy podeszli poważnie do tematu i bardziej się stresują niż cieszą :) rodzicom nic nie mówiłam narazie mama jest po zawale nie chce jej przykrej wiadomości sprzedać :( wiedzą 2 przyjaciółki kierowniczka i mój partner :) a i siostra bo zawsze mnie wspiera mimo że mieszka w Anglii :) a dowiedziała się przez przypadek bo wydzwaniała a ja akurat byłam na IP i myślałam że coś się stało :)

🙈 ja w pierwszej ciąży też się chwalilam wszystkim po wizycie z zarodkiem i serduszkiem, teraz już jestem bardziej świadoma i może po prenatalnych zacznę trochę bardziej się cieszyć i mówić o tym. Smutne to jest, ze nie możemy się tak po prostu cieszyć tym pięknym stanem 😞

🙈 ja w pierwszej ciąży też się chwalilam wszystkim po wizycie z zarodkiem i serduszkiem, teraz już jestem bardziej świadoma i może po prenatalnych zacznę trochę bardziej się cieszyć i mówić o tym. Smutne to jest, ze nie możemy się tak po prostu cieszyć tym pięknym stanem 😞
No niektórzy na FB wstawiają że są w ciąży w 2 miesiącu a my się boimy bo już raz straciłyśmy i żyjemy w strachu i wierzymy zabobonom troszkę :p już jedna osoba nas opuściła to przykre :(

reklama
A ja stwierdziłam, że jednak powiem mamie w niedzielę w jej urodziny. Wiem, że mimo że ja poproszę nie będzie trzymała języka za zębami, ale cóż. Gdyby coś się stało i tak by się później dowiedziała.

Do góry