reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Większość zastrzykow wychodzi ok, po kilku mam małe ślady, a przy jednym pociekła krew i mam małego krwiaka.
U mnie takie coś się zaczyna pojawiać po każdym :/

Załączniki

• IMG_20211008_203743.jpg
    IMG_20211008_203743.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 58
U mnie takie coś się zaczyna pojawiać po każdym :/
Oj to masakra.. mój krwiaczek to nawet 1 cm nie ma. A masujesz to miejsce po zastrzyku? Dzisiaj moj partner czytał mi instrukcje robienia zastrzykow z heparyną i podobno nie można masować bo robią się siniaki. Ja do tej pory masowałam bo mnie bolało ale i tak siniaków nie miałam.

Dziewczyny co ja mam zrobić we wtorek mam być 11 godzin w pracy ... masakra nie mam tego zaświadczenia nic nie wiem i mam dość .. ostatnio byłam 10 godz w pracy i brzuch mnie napieprzal ... Ogólnie boli mnie cały czas pachwina z prawej strony ... Ja wszystko rozumiem ale kurde takie wykorzystywanie

Do lekarza rodzinnego dzwoń w poniedziałek o L4 albo gdzieś prywatnie, moim zdaniem jak powiesz przez telefon w rejestracji o co chodzi to cię wezmą poza kolejnością na wizytę
Dziewczyny co ja mam zrobić we wtorek mam być 11 godzin w pracy ... masakra nie mam tego zaświadczenia nic nie wiem i mam dość .. ostatnio byłam 10 godz w pracy i brzuch mnie napieprzal ... Ogólnie boli mnie cały czas pachwina z prawej strony ... Ja wszystko rozumiem ale kurde takie wykorzystywanie

reklama
A ja mam dziewczyny pytanie, jak sobie radzicie z zaparciami, bo ja poprostu umieram, już pije wody conajmniej 3l dziennie, miało pomuc i nie pomaga, aż mnie brzuch boli bo nie mogę się załatwić

Do góry