Właśnie wyszła z salonu klientka która chwaliła się usg córki w 6 tc. Ja zamarłam przez chwile… Ja nikomu jeszcze ani słowa a jestem już prawie 3 tyg po planowanej @. Nikt w pracy nie wie ani w rodzinie. A ta kobita cała uradowana i pokazuje usg pęcherzyka
reklama
U
uzytkowniczkaa
Gość
Ja w pierwszej ciąży też tak się chwalilam ciąża i skakałam z radości ale teraz chłodniej do tego podchodzę też wiedzą tylko 4 osoby a może córka wcale nie wie że jej mama tak rozpowiada o jej ciążyWłaśnie wyszła z salonu klientka która chwaliła się usg córki w 6 tc. Ja zamarłam przez chwile… Ja nikomu jeszcze ani słowa a jestem już prawie 3 tyg po planowanej @. Nikt w pracy nie wie ani w rodzinie. A ta kobita cała uradowana i pokazuje usg pęcherzyka
U
uzytkowniczkaa
Gość
Pierwsza ciąża wszyscy się cieszyli i skakali z radości cała moja rodzina i znajomi teraz wszyscy podeszli poważnie do tematu i bardziej się stresują niż cieszą rodzicom nic nie mówiłam narazie mama jest po zawale nie chce jej przykrej wiadomości sprzedać wiedzą 2 przyjaciółki kierowniczka i mój partner a i siostra bo zawsze mnie wspiera mimo że mieszka w Anglii a dowiedziała się przez przypadek bo wydzwaniała a ja akurat byłam na IP i myślałam że coś się stałoWłaśnie wyszła z salonu klientka która chwaliła się usg córki w 6 tc. Ja zamarłam przez chwile… Ja nikomu jeszcze ani słowa a jestem już prawie 3 tyg po planowanej @. Nikt w pracy nie wie ani w rodzinie. A ta kobita cała uradowana i pokazuje usg pęcherzyka
PsychoPatka91
Fanka BB :)
Trzymaj się Kobietko i nie poddawaj! Tule mocnoJa się z Wami żegnam. W środę beta 590 dziś 314 Cóż takie życie. Życzę Wam wszystkim powodzenia i ślicznych bobasków. Trzymajcie się cieplutko
Anolik
trzymaj sie, też miałam taką sytuację, ale w kolejnym cyklu już byłam w zdrowej ciąży powodzeniaJa się z Wami żegnam. W środę beta 590 dziś 314 Cóż takie życie. Życzę Wam wszystkim powodzenia i ślicznych bobasków. Trzymajcie się cieplutko
Anolik
zdarza się, chociaż rzadko, bo jak już wspomniałam jestem zagazowanaDziewczyny a z przyjemnej półki . Pijecie piwka zero procent czy też zupełnie nie?
Anolik
o jaaa ale mi narobiłaś chęciMnie się przyplątało coś, czekam na wyniki z posiewu. A w międzyczasie wpierdzielam kwaśne. Normalnie chodzi za mną bigos [emoji38] chyba pora ugotować [emoji38]
Anolik
ja w pierwszej ciąży też się chwalilam wszystkim po wizycie z zarodkiem i serduszkiem, teraz już jestem bardziej świadoma i może po prenatalnych zacznę trochę bardziej się cieszyć i mówić o tym. Smutne to jest, ze nie możemy się tak po prostu cieszyć tym pięknym stanemWłaśnie wyszła z salonu klientka która chwaliła się usg córki w 6 tc. Ja zamarłam przez chwile… Ja nikomu jeszcze ani słowa a jestem już prawie 3 tyg po planowanej @. Nikt w pracy nie wie ani w rodzinie. A ta kobita cała uradowana i pokazuje usg pęcherzyka
U
uzytkowniczkaa
Gość
No niektórzy na FB wstawiają że są w ciąży w 2 miesiącu a my się boimy bo już raz straciłyśmy i żyjemy w strachu i wierzymy zabobonom troszkę już jedna osoba nas opuściła to przykreja w pierwszej ciąży też się chwalilam wszystkim po wizycie z zarodkiem i serduszkiem, teraz już jestem bardziej świadoma i może po prenatalnych zacznę trochę bardziej się cieszyć i mówić o tym. Smutne to jest, ze nie możemy się tak po prostu cieszyć tym pięknym stanem
reklama
Passtelova
A ja stwierdziłam, że jednak powiem mamie w niedzielę w jej urodziny. Wiem, że mimo że ja poproszę nie będzie trzymała języka za zębami, ale cóż. Gdyby coś się stało i tak by się później dowiedziała.