reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Właśnie wyszła z salonu klientka która chwaliła się usg córki w 6 tc. Ja zamarłam przez chwile… Ja nikomu jeszcze ani słowa a jestem już prawie 3 tyg po planowanej @. Nikt w pracy nie wie ani w rodzinie. A ta kobita cała uradowana i pokazuje usg pęcherzyka 🙈

reklama
Właśnie wyszła z salonu klientka która chwaliła się usg córki w 6 tc. Ja zamarłam przez chwile… Ja nikomu jeszcze ani słowa a jestem już prawie 3 tyg po planowanej @. Nikt w pracy nie wie ani w rodzinie. A ta kobita cała uradowana i pokazuje usg pęcherzyka 🙈
Ja w pierwszej ciąży też tak się chwalilam ciąża i skakałam z radości :) ale teraz chłodniej do tego podchodzę też wiedzą tylko 4 osoby :) a może córka wcale nie wie że jej mama tak rozpowiada o jej ciąży :)

Pierwsza ciąża wszyscy się cieszyli i skakali z radości cała moja rodzina i znajomi teraz wszyscy podeszli poważnie do tematu i bardziej się stresują niż cieszą :) rodzicom nic nie mówiłam narazie mama jest po zawale nie chce jej przykrej wiadomości sprzedać :( wiedzą 2 przyjaciółki kierowniczka i mój partner :) a i siostra bo zawsze mnie wspiera mimo że mieszka w Anglii :) a dowiedziała się przez przypadek bo wydzwaniała a ja akurat byłam na IP i myślałam że coś się stało :)

🙈 ja w pierwszej ciąży też się chwalilam wszystkim po wizycie z zarodkiem i serduszkiem, teraz już jestem bardziej świadoma i może po prenatalnych zacznę trochę bardziej się cieszyć i mówić o tym. Smutne to jest, ze nie możemy się tak po prostu cieszyć tym pięknym stanem 😞

🙈 ja w pierwszej ciąży też się chwalilam wszystkim po wizycie z zarodkiem i serduszkiem, teraz już jestem bardziej świadoma i może po prenatalnych zacznę trochę bardziej się cieszyć i mówić o tym. Smutne to jest, ze nie możemy się tak po prostu cieszyć tym pięknym stanem 😞
No niektórzy na FB wstawiają że są w ciąży w 2 miesiącu a my się boimy bo już raz straciłyśmy i żyjemy w strachu i wierzymy zabobonom troszkę :p już jedna osoba nas opuściła to przykre :(

reklama
A ja stwierdziłam, że jednak powiem mamie w niedzielę w jej urodziny. Wiem, że mimo że ja poproszę nie będzie trzymała języka za zębami, ale cóż. Gdyby coś się stało i tak by się później dowiedziała.

Do góry