reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć dziewczyny! Co tam u was słychać? Jak sobie radzicie? My wczoraj byliśmy na kontroli bioderek i jest poprawa, także ciesze się, że chyba nas ominie rehabilitacja :) oczko trochę jeszcze ropieje ale jest lepiej, w swoje urodziny mam kontrolę u okulisty to mam nadzieję, że będziemy mieli super prezent i nie będzie konieczne sondowanie!

reklama
U nas wszystko dobrze :) Malutka ma czasem gorszy dzień, ale na ogół jest super. Nocki ładnie śpi od początku. Bez rewelacji typu wstawanie i noszenie czy usypianie. Bioderka w porządku, za kilka dni pierwsze szczepienie. Mamy 7 i pół tygodnia, ślicznie dźwiga głowę, mądrze obserwuje, próbuje gaworzyc, uśmiecha się, odpycha nóżkami, dużo sobie "ćwiczy '' :) szybko ogarnęła i smoczek i butelkę co jest dla mnie dużym ułatwieniem w codzienności przy 3 łatki także jestem ogólnie zadowolona :) tyle u nas. Mam nadzieję że u reszty czerwcowek też jest dobrze, pozdrawiam :)

U nas nie jest źle :D w nocy wstajemy co 3-4h. Była u nas już ciemieniucha ale poradziliśmy sobie. Antek jest super już rozpoznaje wszystkich łapie zabawki i próbuje się podnieść do góry :) jednak ja nadal szukam w zachodniopomorskim dobrego ginekologa żeby niszy w bliźnie po CC się pozbyć :( :( najbardziej martwi mnie możliwość niepłodności wtórnej :(
A jak tam u reszty? :)

Hej, u nas też w miarę dobrze, czasem dni są mega fajne a czasem, tak jak np dziś Olek non stop wisi na cycu. Teraz jesteśmy w Pl i trochę bywa przebodzcowany. Co chwilkę ktoś wpada i jest gwarno :D
Maluch już taki mały nie jest, jest co nosić, szybko przybiera, ma słodziutkie faldeczki :D noce są raczej ok, budzi się ok 1-2 i ok 5, a zasypia o 20 najczęściej.
Coraz więcej gada, śmieje się, zaczął wyciągać rączki do zabawek i już kilka razy przewrócił się na boczki. Zabawki trzyma, ale jak mu podam, sam nie chwyta jeszcze. Ostatnio ciągle ssie swoją pięść i jest nią zachwycony.

Fajnie rosną te nasze Maluszki, szybko ten czas leci.

U nas nie jest źle :D w nocy wstajemy co 3-4h. Była u nas już ciemieniucha ale poradziliśmy sobie. Antek jest super już rozpoznaje wszystkich łapie zabawki i próbuje się podnieść do góry :) jednak ja nadal szukam w zachodniopomorskim dobrego ginekologa żeby niszy w bliźnie po CC się pozbyć :( :( najbardziej martwi mnie możliwość niepłodności wtórnej :(
A jak tam u reszty? :)
Przykro mi, że to tak wyszło.. A co było powodem? Złe cięcie? Musisz mieć operacje?

Hej, u nas też w miarę dobrze, czasem dni są mega fajne a czasem, tak jak np dziś Olek non stop wisi na cycu. Teraz jesteśmy w Pl i trochę bywa przebodzcowany. Co chwilkę ktoś wpada i jest gwarno :D
Maluch już taki mały nie jest, jest co nosić, szybko przybiera, ma słodziutkie faldeczki :D noce są raczej ok, budzi się ok 1-2 i ok 5, a zasypia o 20 najczęściej.
Coraz więcej gada, śmieje się, zaczął wyciągać rączki do zabawek i już kilka razy przewrócił się na boczki. Zabawki trzyma, ale jak mu podam, sam nie chwyta jeszcze. Ostatnio ciągle ssie swoją pięść i jest nią zachwycony.

Fajnie rosną te nasze Maluszki, szybko ten czas leci.
Nasza też uwielbia swoją piątkę, rosną, rosną niestety ;)

reklama
Do góry