reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Moja głęboko na szczęście nie sięga, ale za to ssie piąstkę tak głośno, ze sama siebie nieraz tym wystraszy ;)
Masz rację jest co nosić. Ja dziś wstałam i czułam całe ręce, a mała 2,5 m-ca i waży 6 kg.
Ja się zastanawiam czy uda mi się wpakować małą zimową porą do gondoli, bo już niewiele jej miejsca zostało, a wiadomo, że zimą dziecko bardziej ubrane. A gondolę też mam większą.
Dokladnie też sobie o tym myślałam, że chyba będzie problem.. Miałam zamiar na spacerówkę przejść marzec/kwiecień ale w tej sytułacji to nie wiem..

reklama
Haha ja wczoraj zadzwoniłam (zmusiła się) żeby iść na fitness i modlilam się żeby nie było zajęć i nie było :D ale cały czas powtarzam, że muszę iść ;) fajnie, że jej te włoski rosną a ciemieniuchy nie ma? Mojej wypadają i rosną już nowe ;)
:D ja odkurzyłam stepa, rowerek i hantle, napompowałam piłkę i .. na tym skończyłam :D powtarzam sobie, że jak skończą się upały to od pon zacznę, hehe zobaczymy ;) Trzymam za ciebie kciuki :)
Mała ciemieniuchy na szczęście nie ma.
Dokladnie też sobie o tym myślałam, że chyba będzie problem.. Miałam zamiar na spacerówkę przejść marzec/kwiecień ale w tej sytułacji to nie wiem..
Ja też planowałam, że spacerówkę to wyjmę na wiosnę, a dziś jak patrzyłam na małą na spacerze w wózku to kiepsko to widzę.

Kupiliśmy małej huśtawke, radość niesamowita :D :DZobacz załącznik 1016733
:D ja odkurzyłam stepa, rowerek i hantle, napompowałam piłkę i .. na tym skończyłam :D powtarzam sobie, że jak skończą się upały to od pon zacznę, hehe zobaczymy ;) Trzymam za ciebie kciuki :)
Mała ciemieniuchy na szczęście nie ma.

Ja też planowałam, że spacerówkę to wyjmę na wiosnę, a dziś jak patrzyłam na małą na spacerze w wózku to kiepsko to widzę.
Haha dobrze nam idzie! Najważniejsze to chęci :D fajnie, że nie ma ciemieniuchy u nas niestety trochę jest.. Ale poradzimy sobie.. ;)

Kupiliśmy małej huśtawke, radość niesamowita :D
IMG_20190901_114237.jpg
IMG_20190901_114232.jpg

Nataśka jaki słodziak z twojej córeczki!
U nas niestety ciemieniucha dość spora, walczym, ale idzie powoli.
Ithi ooo nieźle z tym sprzętem. Ja postanowiłam zacząć najpierw od czegoś lekkiego pilates, joga. Wciąż miejsce po cesarce jest odrętwiałe i w środku pobolewa, choć już dużo rzadziej, na szczęście.

@madan u mojej na czole na linii włosów też coś zaczęło się pojawiać, ale posmarowałam raz kremem i zniknęło. Trzymam kciuki byś szybko się z tym uporała.
Joga i pilates to bardzo dobry pomysł. A masujesz sobie bliznę? Ja do jogi niestety za mało gibka jestem. Mogę tylko podziwiać co inni wyczyniają :)
@Nataśka huśtawka fantastyczna! A jej zawartość to cudeńko :)
Moja ma fotelik, ale na razie jest raczej z niego mało zadowolona.

Ostatnia edycja:
Nam się bardzooooo sprawdza taki Bujaczek :) już się martwię jak to będzie jak Antek z niego wyrośnie hehehe ;p

Załączniki

• IMG_20190823_160910.jpg
    IMG_20190823_160910.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 95
reklama
Do góry