reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Moja głęboko na szczęście nie sięga, ale za to ssie piąstkę tak głośno, ze sama siebie nieraz tym wystraszy ;)
Masz rację jest co nosić. Ja dziś wstałam i czułam całe ręce, a mała 2,5 m-ca i waży 6 kg.
Ja się zastanawiam czy uda mi się wpakować małą zimową porą do gondoli, bo już niewiele jej miejsca zostało, a wiadomo, że zimą dziecko bardziej ubrane. A gondolę też mam większą.
Dokladnie też sobie o tym myślałam, że chyba będzie problem.. Miałam zamiar na spacerówkę przejść marzec/kwiecień ale w tej sytułacji to nie wiem..

reklama
Haha ja wczoraj zadzwoniłam (zmusiła się) żeby iść na fitness i modlilam się żeby nie było zajęć i nie było :D ale cały czas powtarzam, że muszę iść ;) fajnie, że jej te włoski rosną a ciemieniuchy nie ma? Mojej wypadają i rosną już nowe ;)
:D ja odkurzyłam stepa, rowerek i hantle, napompowałam piłkę i .. na tym skończyłam :D powtarzam sobie, że jak skończą się upały to od pon zacznę, hehe zobaczymy ;) Trzymam za ciebie kciuki :)
Mała ciemieniuchy na szczęście nie ma.
Dokladnie też sobie o tym myślałam, że chyba będzie problem.. Miałam zamiar na spacerówkę przejść marzec/kwiecień ale w tej sytułacji to nie wiem..
Ja też planowałam, że spacerówkę to wyjmę na wiosnę, a dziś jak patrzyłam na małą na spacerze w wózku to kiepsko to widzę.

Kupiliśmy małej huśtawke, radość niesamowita :D :DZobacz załącznik 1016733
:D ja odkurzyłam stepa, rowerek i hantle, napompowałam piłkę i .. na tym skończyłam :D powtarzam sobie, że jak skończą się upały to od pon zacznę, hehe zobaczymy ;) Trzymam za ciebie kciuki :)
Mała ciemieniuchy na szczęście nie ma.

Ja też planowałam, że spacerówkę to wyjmę na wiosnę, a dziś jak patrzyłam na małą na spacerze w wózku to kiepsko to widzę.
Haha dobrze nam idzie! Najważniejsze to chęci :D fajnie, że nie ma ciemieniuchy u nas niestety trochę jest.. Ale poradzimy sobie.. ;)

Kupiliśmy małej huśtawke, radość niesamowita :D
IMG_20190901_114237.jpg
IMG_20190901_114232.jpg

Nataśka jaki słodziak z twojej córeczki!
U nas niestety ciemieniucha dość spora, walczym, ale idzie powoli.
Ithi ooo nieźle z tym sprzętem. Ja postanowiłam zacząć najpierw od czegoś lekkiego pilates, joga. Wciąż miejsce po cesarce jest odrętwiałe i w środku pobolewa, choć już dużo rzadziej, na szczęście.

@madan u mojej na czole na linii włosów też coś zaczęło się pojawiać, ale posmarowałam raz kremem i zniknęło. Trzymam kciuki byś szybko się z tym uporała.
Joga i pilates to bardzo dobry pomysł. A masujesz sobie bliznę? Ja do jogi niestety za mało gibka jestem. Mogę tylko podziwiać co inni wyczyniają :)
@Nataśka huśtawka fantastyczna! A jej zawartość to cudeńko :)
Moja ma fotelik, ale na razie jest raczej z niego mało zadowolona.

Ostatnia edycja:
Nam się bardzooooo sprawdza taki Bujaczek :) już się martwię jak to będzie jak Antek z niego wyrośnie hehehe ;p

Załączniki

• IMG_20190823_160910.jpg
    IMG_20190823_160910.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry