Będzie dobrze! Już jutro będziesz trzymać malca w ramionach Trzymam kciuki by wszystko poszło po twojej myśli.Dokładnie! Z tym że ja z nerwów spać nie mogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze! Już jutro będziesz trzymać malca w ramionach Trzymam kciuki by wszystko poszło po twojej myśli.Dokładnie! Z tym że ja z nerwów spać nie mogę
Bardzo dziękujęBędzie dobrze! Już jutro będziesz trzymać malca w ramionach Trzymam kciuki by wszystko poszło po twojej myśli.
Jak już dojdziesz do siebie i będziesz mieć czas to napisz proszę tu do nas. Myślami jutro jestem z TobąBardzo dziękuję
Takie słowa budują człowieka !
Bardzo dziękuję
Powodzenia moja droga! Trzymamy kciuki, daj znać jak dojdziesz do siebie!Bardzo dziękuję