reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Ja synka 38+0...ciekawe...a może czop odejdzie i sie wyciszy wszystkoNa szczęście większość prania i prasowania mam za sobą... Z tym, ze ja urodziłam córkę w 37+2 tc. Dlatego zaczynam panikować...
Nataśka
No no to się zaczyna dziać a na kiedy masz termin?Raczej na pewno...powoli zaczyna czop odchodzic....dzis zauważyłam odrobinke..z pierwszym synkiem odchodzil około 1.5tyg przed porodem i ogolnie sluz zmienił sie na ten podobny do plodnego
Nataśka
Nie ma co panikowac, będzie dobrzeNa szczęście większość prania i prasowania mam za sobą... Z tym, ze ja urodziłam córkę w 37+2 tc. Dlatego zaczynam panikować...
Grabcia123
24.06..No no to się zaczyna dziać a na kiedy masz termin?
Nataśka
No to jeszcze masz trochę czasu...24.06..
Grabcia123
Noo ale jak mówie z synkiem tez mi wcześniej odchodził czop ..No to jeszcze masz trochę czasu...
Współczuję Ale ja też mam dziś gorszy dzień. Duszno mi było potwornie, jak jechałam na ktg zatłoczonym autobusem (oczywiście pomarzyć można, że ktoś ustąpi miejsca), a do tego jak wyszłam z autobusu to musiałam zrobić dwa przystanki, bo tak mnie zaczęło podbrzusze bolećJejku jak mi dzisiaj ciężko się oddycha... Masakra nie jestem w stanie mówić..
reklama
O
O!KurkaDomowa
Gość
U mnie dzisiaj 37 +2. Czop odchodził już na początku tego tygodnia. Termin mam na 19.06 i mam nadzieję, że wytrzyma bo 17.06 mam u najstarszego syna przedstawienie w przedszkolu z okazji dnia mamy i taty i bardzo mu zależy żebym była.
Poza tym od kilku dni czuję jak "rozchodzi" mi się miednica. Dopóki chodzę jest ok. Ale kiedy usiądę i chcę ponownie wstać, to poruszam się jak jakaś staruszka.
@AasiaI tak swoja drogą... Antosie to są super fajne i przystojne chlopaki Wiem, bo mam takiego jednego
Poza tym od kilku dni czuję jak "rozchodzi" mi się miednica. Dopóki chodzę jest ok. Ale kiedy usiądę i chcę ponownie wstać, to poruszam się jak jakaś staruszka.
@AasiaI tak swoja drogą... Antosie to są super fajne i przystojne chlopaki Wiem, bo mam takiego jednego