reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Kurcze od wczoraj pobolewa mnie brzuch, tak w okolicach pod pepkiem po lewej stronie... Dziś to nawet mam problem, żeby go dotknąć w tym miejscu... Nie wiem czy to macica się rozciąga?

A duże masz te żylaki? Bo mi się teraz zrobiły na jednej nodze, nie są duże i mój gin powiedział (nie oglądając ich) że po porodzie zejda..
Olbrzymie jak jakieś sznury pod skórą i raz zrobił mi sie zakrzep i wtedy chodzić nie mogłam. Podstawowa zasada - spacery i mało stania w jednym miejscu. W drugiej ciąży mi sie pojawiły nieduże i szybko zginęły, ale teraz w 3 to juz hardcore

Kurcze od wczoraj pobolewa mnie brzuch, tak w okolicach pod pepkiem po lewej stronie... Dziś to nawet mam problem, żeby go dotknąć w tym miejscu... Nie wiem czy to macica się rozciąga?
A moze przepuklina jak w okolicach pepka. Ja jak mi się robiła w 2 ciąży i teraz w 3 jal sie powiększyła to miałam uczucie jakby mnie ktos nożem kroił

Olbrzymie jak jakieś sznury pod skórą i raz zrobił mi sie zakrzep i wtedy chodzić nie mogłam. Podstawowa zasada - spacery i mało stania w jednym miejscu. W drugiej ciąży mi sie pojawiły nieduże i szybko zginęły, ale teraz w 3 to juz hardcore
O kurczę to nie fajnie.. Wiadomo co Cię czeka po? Jakaś operacja czy leki wystarczą?

reklama
Do góry