To mnie uspokoiłyście z tą czkawką Dzięki U mnie jakoś tak jest ustawiona, że bardzo czuję jak podskakuje od niej w brzuchu. Ważne, że się jej krzywda nie dziejeMoja też ma kilka razy na dzień czykawke i mnie to łaskota, moja pierwsza córka też dosc często miała także jestem przyzwyczajona a co wózka to kupujesz nowy czy używany? Ja też wolę stonowane kolory, na szczęście mój mąż też także nie ma problemu
Jestem mega szczęśliwa, bo ... kupiliśmy dziś wózek! Temat, który mnie potwornie męczył. I to w stonowanym kolorze, bo byliśmy razem z mężem jednomyślni Wózek używany X-lander move z fotelikiem Cybex. Ja potrzebowałam czegoś w teren, bo często wyjeżdżamy poza miasto.
Mam identycznie!!! Śpię przez to po 4-5 h, a potem dosypiam 2-3 po południuJa od kilku dni budzę się nad ranem i nie mogę zasnąć, moja mała też to wyczuwa i się wtedy kręci i już wogole jest po spaniu... Też tak macie?
Dwa dni temu miałam tak, że zasypiałam 2h, bo mała kręciła się i nie mogła się jakoś ułożyć, przez co ja też nie mogłam zasnąć. To taka mała zaprawka przez niewyspanymi nocami po urodzeniu