reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dzien dobry .. Ja szykuje sniadanko nie dlugo starsza do przedszkola i w planach jakies zakupy moze centrum chandlowe [emoji39][emoji39]

Milego dnia dla was
Jak Ci się sprawdzał kosz Mojżesza? Też planuje kupić :)
Dla mnie super ale uzywalam go tylko w dzien stal w salonie w sypialni mielismy i mamy lozeczko zwykle tradycyjne teraz mam w planach Juniora przetrzymac w nim minimum do 4/5 miesiaca zycia zobaczymy jak to wyjdzie ..
Dziewczyny, w którym tygodniu jesteście i kiedy robicie krzywą?
Ja dzis 25+1 glukoza w planach w czwartek [emoji87][emoji86] jak maz zjedzie mi z srode wieczorem do domu
Hej dziewczyny :)
Jak tan noc?
Dzisiaj jadę bratanka popilnowac :)
Zaraz jakieś śniadanko ale zaczynam od kawy inka ;)
Miłego dnia :)
U nas nocka wzglednie oki [emoji6]

reklama
hej dziewczyny :) trochę mnie tu nie było.. u nas potwierdzony juz na 100 % chłopczyk Karolek :) rośnie zdrowo i kopie mame, wiec się ciesze ;p trochę mięliśmy przygód ze szpitalem, bo lekarz bał się o stan szyjki ale na szczęście okazało się, że wszystko jest dobrze :)
a co do wyprawki... kupujecie może rzeczy na aliexpress ? np kocyki 100 % bawełna ? bo widzę, że wychodzą dużo taniej niż kupione w Polsce...
miłego dnia ! :) może nie będzie mnie tu zbyt często bo ciągle pracuje i kiepsko z czasem a przecież jeszcze trzeba po pracy budować relację z mężem ;p jednak im bliżej czerwca tym mam więcej pytań i co chwila w panikę wpadam ;p a termin mam na 22 czerwca, tak dla przypomnienia :)

Hej dziewczyny :)
Jak tan noc?
Dzisiaj jadę bratanka popilnowac :)
Zaraz jakieś śniadanko ale zaczynam od kawy inka ;)
Miłego dnia :)

Hej [emoji4] Ja najpierw nie mogłam usnąć, później o 1 musiałam coś zjeść, obudziłam się o 6 i znowu usnęłam i tak spałam prawie do 9. Chyba jakieś czuwanie mi się powoli załącza... [emoji39] Dzisiaj w planach kawa z koleżanka i na pewno jakiś spacer, bo pogoda cudowna!

hej dziewczyny :) trochę mnie tu nie było.. u nas potwierdzony juz na 100 % chłopczyk Karolek :) rośnie zdrowo i kopie mame, wiec się ciesze ;p trochę mięliśmy przygód ze szpitalem, bo lekarz bał się o stan szyjki ale na szczęście okazało się, że wszystko jest dobrze :)
a co do wyprawki... kupujecie może rzeczy na aliexpress ? np kocyki 100 % bawełna ? bo widzę, że wychodzą dużo taniej niż kupione w Polsce...
miłego dnia ! :) może nie będzie mnie tu zbyt często bo ciągle pracuje i kiepsko z czasem a przecież jeszcze trzeba po pracy budować relację z mężem ;p jednak im bliżej czerwca tym mam więcej pytań i co chwila w panikę wpadam ;p a termin mam na 22 czerwca, tak dla przypomnienia :)

Hej. Najważniejsze, że już po strachu. Jeśli chodzi o ali, to ja nic nie zamawiałam i nawet nie oglądałam. Jakoś mam opory [emoji39]

Hej, hej [emoji846]

U mnie noc z małą ilością snu bo walczymy z małym z zaparciami nawykowymi i w nocy akurat się męczył [emoji52]

Poranek z kawą i słońcem za oknem, oby tak dalej i wiosna [emoji272] [emoji5]

Gratulacje synka. Chyba więcej dziewczyn spodziewa się chłopców ?

A tak poza tym udanych wizyt sklepowych i kawowych :)

Cześć dziewczyny u mnie też dziś piękna pogoda, zaraz kończę kawę, kończę porcje pracy na dziś, ruszam na szybkie zakupy a potem sprzątam dom :).

Zmieniając temat. Jak stoicie z wyprawką? Nie wiem zupełnie od czego zacząć :p
U mnie właśnie z wyprawką słabo, zaczynam powoli panikować. Mamy wózek, mamy trochę ubranek, pieluszki rozm. 0 od znajomej. Zamówiliśmy też mebelki do pokoju dziecięcego. Dzisiaj chyba siądę i zamówię kosz mojżesza i pościele.

Ja jeszcze na początku kwietnia robię baby shower i jeśli dostanę trochę prezentów z listy to wyprawka do kupienia mi się ładnie zmniejszy :p.

A kupujecie specjalną koszulę do porodu ? Ja się nastawiałam na taką, można je rozpinać z każdej strony, ale ceny trochę mnie przerażają.

Dziewczyny, w którym tygodniu jesteście i kiedy robicie krzywą?

Ja mam teraz 25 tyg plus 2 dni :). Na krzywą będę chyba szła w środę a potem planuję pączki :D (dzień przed tłustym co by w kolejkach nie stać :D). Mam nadzieję, że krzywa wyjdzie dobrze i to nie będą ostatnie słodycze w ciąży :p

Ja muszę zrobić na kolejną wizytę już, czyli przed 5 marca

Ja też mam wizytę 5 marca :D. Na krzywą wolę iść parę dni wcześniej bo obawiam się, że zwrócę :(. Niestety w dalszym ciągu mam silne mdłości jeśli szybko nie zjem śniadania :(.

Cześć dziewczyny:)
Gratuluje wizyt. My mamy 27.02. mam nadzieję że już nam powie że na pewno chłopiec a nie zmieni sie XNOE :)
na aliexpres ogólnie zamawiamy ale dla dzidziusia jeszcze nic bo wszystko mamy po synku
Ja skierowanie dostępne na najbliższej wizycie więc koło 27tc będę robić...
Dziewczyny a jak macie ułożone dzieciolki dupka w dół to czujecie ruchy i góry i na dole??

reklama
Cześć dziewczyny u mnie też dziś piękna pogoda, zaraz kończę kawę, kończę porcje pracy na dziś, ruszam na szybkie zakupy a potem sprzątam dom :).

U mnie właśnie z wyprawką słabo, zaczynam powoli panikować. Mamy wózek, mamy trochę ubranek, pieluszki rozm. 0 od znajomej. Zamówiliśmy też mebelki do pokoju dziecięcego. Dzisiaj chyba siądę i zamówię kosz mojżesza i pościele.

Ja jeszcze na początku kwietnia robię baby shower i jeśli dostanę trochę prezentów z listy to wyprawka do kupienia mi się ładnie zmniejszy :p.

A kupujecie specjalną koszulę do porodu ? Ja się nastawiałam na taką, można je rozpinać z każdej strony, ale ceny trochę mnie przerażają.

Ja mam teraz 25 tyg plus 2 dni :). Na krzywą będę chyba szła w środę a potem planuję pączki :D (dzień przed tłustym co by w kolejkach nie stać :D). Mam nadzieję, że krzywa wyjdzie dobrze i to nie będą ostatnie słodycze w ciąży [emoji14]

Ja też mam wizytę 5 marca :D. Na krzywą wolę iść parę dni wcześniej bo obawiam się, że zwrócę :(. Niestety w dalszym ciągu mam silne mdłości jeśli szybko nie zjem śniadania :(.
Też się bałam tej glukozy [emoji20]
Nie powiem że to pyszne bo nie jest ale trzeba przeżyć.
U mnie w laboratorium dali mi cytrynową, i nie było źle. Postaraj się nie wypić tego na raz tylko powoli wtedy podobno mniejsze ryzyko zwrotu [emoji6] w sumie musisz w ciągu 5 minut wypić [emoji4]

Do góry