reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja od początku czułam że będzie chłopak, tak jak w pierwszej ciąży, ze dziewczynka. Może dlatego, ze ta ciąża o wiele bardziej daje mi w kość, od razu pomyślałam, ze jakiś łobuziak mi tam rośnie.

Powiedzcie, czy macie problemy z oddychaniem? Od kilku dni cały czas braknie mi tchu... Wejde po schodach a serducho lata, a mój oddech jak po ćwiczeniach z Chodakowską...
Też zauważyłam, że kondycja spada i czasem ciężko złapać oddech :p

U nas dzisiaj się zaczął 23 narazie też bezobjawowo od wczoraj lekkie ciągnięcie w dole brzucha :( nie wiem czy tak ma być

Witam i pozdrawiam wszystkie mamusie :)

Mimo, że już minęło tyle czasu ( właściwie to nie wiadomo kiedy bo wydaje mi się, że dopiero co zobaczyłam dwie kreseczki) również chciałabym dołączyć :)

Termin porodu według OM na 15 czerwca. Jestem mamą 19-nasto miesięcznego chłopca i czekamy na prawdopodobnie księżniczkę :)

Hejka, ja też dopiero dołączyłam, gratuluję córeczki :)
Witam i pozdrawiam wszystkie mamusie :)

Mimo, że już minęło tyle czasu ( właściwie to nie wiadomo kiedy bo wydaje mi się, że dopiero co zobaczyłam dwie kreseczki) również chciałabym dołączyć :)

Termin porodu według OM na 15 czerwca. Jestem mamą 19-nasto miesięcznego chłopca i czekamy na prawdopodobnie księżniczkę :)
Ja z kondycja jako tako problemu nie mam, mam te problemy z oddechem takie napadowe. Muszę się z położną skontaktować ;)

U mnie też problemy z oddychaniem i wczoraj okazało się, że mam spory niedobór żelaza. I jakoś często odczuwam skurcze w ciągu dnia, mimo że to dopiero 23 tydzień..

Dziewczyny po badaniach połówkowych: czy wasi lekarze zapisywali wam informację odnośnie położenia łożyska, ilości wód, długości szyjki itd. ? Moje badanie trwało około 15-20 minut i właściwie niczego się nie dowiedziałam, a na pytania usłyszałam tylko że wszystko w porządku hmmm..

reklama
U mnie też problemy z oddychaniem i wczoraj okazało się, że mam spory niedobór żelaza. I jakoś często odczuwam skurcze w ciągu dnia, mimo że to dopiero 23 tydzień..

Dziewczyny po badaniach połówkowych: czy wasi lekarze zapisywali wam informację odnośnie położenia łożyska, ilości wód, długości szyjki itd. ? Moje badanie trwało około 15-20 minut i właściwie niczego się nie dowiedziałam, a na pytania usłyszałam tylko że wszystko w porządku hmmm..
U mnie na połówkowych mówił takie informacje

Do góry