No dlatego u nas wszyscy byli wręcz w szoku że w końcu dziewczynka (w rodzinie męża ostatnia urodziła się 16l temu)
I później długo nie mogli się oswoić że jednak chłopiec
taka tam niespodziewajka może to jakaś genowa tradycja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dlatego u nas wszyscy byli wręcz w szoku że w końcu dziewczynka (w rodzinie męża ostatnia urodziła się 16l temu)
I później długo nie mogli się oswoić że jednak chłopiec
Prawie taktaka tam niespodziewajka może to jakaś genowa tradycja
Też zauważyłam, że kondycja spada i czasem ciężko złapać oddechJa od początku czułam że będzie chłopak, tak jak w pierwszej ciąży, ze dziewczynka. Może dlatego, ze ta ciąża o wiele bardziej daje mi w kość, od razu pomyślałam, ze jakiś łobuziak mi tam rośnie.
Powiedzcie, czy macie problemy z oddychaniem? Od kilku dni cały czas braknie mi tchu... Wejde po schodach a serducho lata, a mój oddech jak po ćwiczeniach z Chodakowską...
Też zauważyłam, że kondycja spada i czasem ciężko złapać oddech
Ja z kondycja jako tako problemu nie mam, mam te problemy z oddechem takie napadowe. Muszę się z położną skontaktowaćWitam i pozdrawiam wszystkie mamusie
Mimo, że już minęło tyle czasu ( właściwie to nie wiadomo kiedy bo wydaje mi się, że dopiero co zobaczyłam dwie kreseczki) również chciałabym dołączyć
Termin porodu według OM na 15 czerwca. Jestem mamą 19-nasto miesięcznego chłopca i czekamy na prawdopodobnie księżniczkę
O u mnie będzie teraz u siostry 7 chłopak. I u mnie właśnie dziewczyna więc piona.U mnie w rodzinie jest 7 chłopców 1 dziewczynka i w otoczeniu też sami chłopcy [emoji16]
U mnie na połówkowych mówił takie informacjeU mnie też problemy z oddychaniem i wczoraj okazało się, że mam spory niedobór żelaza. I jakoś często odczuwam skurcze w ciągu dnia, mimo że to dopiero 23 tydzień..
Dziewczyny po badaniach połówkowych: czy wasi lekarze zapisywali wam informację odnośnie położenia łożyska, ilości wód, długości szyjki itd. ? Moje badanie trwało około 15-20 minut i właściwie niczego się nie dowiedziałam, a na pytania usłyszałam tylko że wszystko w porządku hmmm..