reklama
Pysiol
Fanka BB :)
Oho no to trzymam kciukiJa we wtorek połówkowe
Kaamilaaa
Bardzo współczuję . Pozostaje trzymać kciuki, że tym razem wszystko się uda.
Ja w środę idę na usg połówkowe i już mam koszmary w nocy [emoji14]
A w sobotę pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Mam nadzieję, że trafię tam bez problemu bo mąż akurat jedzie na targi za granicę . A ja zawsze jak jadę w nowe miejsce to panikuję czy znajdę miejsce na parking i się nie zgubię
Kciuki dziewczyny za polowkowe [emoji110][emoji110]Ja we wtorek połówkowe
Ja po polowkowych wreszcie tak porzadnie odetchnelam [emoji846] wczesniej jeszcze nawet po prenatalnych stres nadal byl a teraz jakby ogromny kamien z serca spadl [emoji5]
Teraz juz byle do czerwca [emoji5]
Oliwia088
W 18tc. Teraz wieże, że wszystko będzie ok i powoli się już rozglądam za wózkiem i innymi rzeczami
Myślę, że ten strach zostanie aż do porodu. Ja odkąd czuje ruchy jestem trochę spokojniejsza
U mnie w laboratorium są starsze panie i uważają że niewolno nic dodawać bo to falszuje wynik. Ostatnio ciężarna przyszła z glukotestem i musiała na szybko do apteki lecieć po standardową glukoze.
A jeśli można spytać co było przyczyna? Dostałaś krwawienia czy płód po prostu obumarł?
marta2211
Witamy ja jutro idę na połówkowe zobaczymy co powiedząWitam , Trafiam na Was trochę późno można dołączyć ? ja jestem dziś po połówkowych prenatalnych i mam termin
na 12 czerwca
Kaamilaaa
Witaj, zapraszamy a cos wiecej nam opowiesz o sobie ? [emoji5]Witam , Trafiam na Was trochę późno można dołączyć ? ja jestem dziś po połówkowych prenatalnych i mam termin
na 12 czerwca
ulau
O ja też mam jutroWitamy ja jutro idę na połówkowe zobaczymy co powiedzą
reklama
Kaamilaaa
Pamietam ten stres i ta ulge [emoji6]Jestem Magda , mam 26 lat ! i mieszkam w Katowicach . Stres dziewczyny był dziś ogromna ! serce myślałam , że mi wyskoczy przed badaniem !
Ale na szczęście wszystko w porządku
A kogo nosisz pod serduchem?